Nowa opcja na forum
siema wszystkim!
zwaracam sie z zapytaniem do kierownikow tego forum.
jest mozliwosc abyscie wprowadzili opcje ZMIANA KOLORU STRONY,troche nudnoawy robie sie ten niebieskli...jesli jest taka mozliwosc to ja osobiscie bylbym zainteresowany kolorem zielonym :wink:
zwaracam sie z zapytaniem do kierownikow tego forum.
jest mozliwosc abyscie wprowadzili opcje ZMIANA KOLORU STRONY,troche nudnoawy robie sie ten niebieskli...jesli jest taka mozliwosc to ja osobiscie bylbym zainteresowany kolorem zielonym :wink:
Odpowiedzi: 20
Jestem za niebieskim – naprawde ładny kolorek.
No przeciez to jest w tym przypadku jednoznaczne chyba ? :P :wink:aligator:Chciałeś EL napisać: "to moźe Ci się zazieleni", chyba :mrgreen: :lol:
A nie pisalem od razu ? Tylko ze zdanie bylo bardziej rozbudowane. Zreszta nawet gdybym Ci napisal ze o kolorach tez bylo, to i tak nie potrafilbys znalezc :P .Doktor X:EL NINO:Nie.
i nie mozna bylo tak odrazu ?
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=13738
Doktor X:no a ja myslelem Rebe ze bardziej rozgarniety jestes...
wiec ponawiam pytanie z POPRAWKA
CZY jest mozliwosc abyscie wprowadzili opcje ZMIANA KOLORU STRONY ?
A teraz wypowie się jedyna kompetentna i roztargniona osoba na forum (czyli JA). Pozwólcie, źe posłurźę się cytatem:
EL NINO:Nie.
A teraz wypowie się jedyna kompetentna i roztargniona osoba na forum (czyli JA). Pozwólcie, źe posłurźę się cytatem:
Doktor X:EL NINO:Nie.
Nie. :wink:
EL NINO:Sztachnij sie mocniej ze dwa razy, moze Ci sie weselej zrobi.Doktor X:...troche nudnoawy robie sie ten niebieskli...
Chciałeś EL napisać: "to moźe Ci się zazieleni", chyba :mrgreen: :lol:
Zagłebiając się w mój brak rozgarnięcia stwierdzam, iź nie moźesz ponowić pytania, bowiem znaczłoby to, źe juź raz je zadałeś, a to – dowody powyźej – nie polega na prawdzie.
PS.
Mimo, źe bardzo się staram to do Twego poziomu jescze mi duźo brakuje i źywię tylko tę nadzieję, źe nigdy nie bedzie mi dane go "osiągnąć".
tylko po co jak ktos chce miec inny kolorek to idzie do sklepu z farbami albo spreyami a nastepnie wchodzi na forum i maluje wedlug wlasnego widzi mi sie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak zawsze konkretny :lol:
Nie.
no a ja myslelem Rebe ze bardziej rozgarniety jestes...
Doktor X:kierownicy !!
co jest z wami??
nadal zadnych konkretow co do pytania!!
Moźe dlatego, źe Twój pierwszy post – poza zwrotem : "zwracami się z zapytaniem" – pytania nie zawiera ? :lol:
kierownicy !!
co jest z wami??
co jest z wami??
Ukey:Mysle ze odpowiednim kolorem byl by zielony :P
Bym się mógł zamaskować :wink:
Mysle ze odpowiednim kolorem byl by zielony :P
No pacz pan panie doktor – ja myslalem ze Cie ta odpowiedz usatysfakcjonuje :P .
EL NINO ty powinienes sie pozadnie sztachnac kilka razy,moze w koncu normalnie byc odpowiedzi udzielil!
Sztachnij sie mocniej ze dwa razy, moze Ci sie weselej zrobi.Doktor X:...troche nudnoawy robie sie ten niebieskli...
Strona 1 / 1