notoryczne zawiechy kompa WinXP pomocy
Mam taki problem zwiazany z windowsem XP.Siedze sobie w necie pisze na gg i po jakims czasie komputer sie zawiesza wszystko stoi po restarcie pochodzi jakis czas i znowu to samo.Najdziwniejsze jest to ze moge grac w gry godzinami nic sie nie zawiesi a jak skoncze grac i wejde na gg lub cos kopiuje cokilwiek to sie zawiesi po jakims czasie.
Robilem juz z 10 formatów.Zainstalowane mialem wszystkie rodzaje windowsa XP od Home do Professional z SP2 .Zainstalowałem sobie wkoncu windowsa 98 SE i komp sie nie zawiesza!!!!!.Tylko na XP sie kładzie.Bawiłem sie tez ze sterownikami skanowałem kompa wszystkimi skanerami on–line i nortonem 2005 i nic.Prosze o pomoc
Robilem juz z 10 formatów.Zainstalowane mialem wszystkie rodzaje windowsa XP od Home do Professional z SP2 .Zainstalowałem sobie wkoncu windowsa 98 SE i komp sie nie zawiesza!!!!!.Tylko na XP sie kładzie.Bawiłem sie tez ze sterownikami skanowałem kompa wszystkimi skanerami on–line i nortonem 2005 i nic.Prosze o pomoc
Odpowiedzi: 3
Stery to sobie zawsze mozesz sciagnac nowe, nie w tym rzecz. Zreszta, sam zobaczysz :wink:
hehe no jestem radośnie w sieci ale 98 ma problemy z obsluga mojego sprzetu bo stery sa stare a innych nie ma :) wiec wolałbym XP .
tylko zastanawia mnie to czemu mi sie komp w grach nie zawiesza
tylko zastanawia mnie to czemu mi sie komp w grach nie zawiesza
I z 98SE jestes radosnie w sieci, gratuluje wiary :D
Strona 1 / 1