northon ghost
Mam problem z programem Norton Ghost 2002.
Podczas tworzenia dyskietki kreatorem Ghost Boot Wizard wyskakuje mi
blad "Cannot read the boot sector information the file bootsect.dat is
missing or corrupt The Ghost Boot Wizard may need to be re–instaled"
Posiadam Windows XP Profesional na partycji ntsf.
––
Pozdrowienia,
Krzysiek
Podczas tworzenia dyskietki kreatorem Ghost Boot Wizard wyskakuje mi
blad "Cannot read the boot sector information the file bootsect.dat is
missing or corrupt The Ghost Boot Wizard may need to be re–instaled"
Posiadam Windows XP Profesional na partycji ntsf.
––
Pozdrowienia,
Krzysiek
Odpowiedzi: 6
sorry za bledne informacje :(
Zgadza się – sam dosowy programik ma ok. 700 kB, dokładnie 633688. Chcesz to ci wyśle na maila. Nie wiem dokładnie czy mam go z Norton System Works 2002 czy 2003 ale to chyba nie ma znaczenia. Działa.
Zgadza się – sam dosowy programik ma ok. 700 kB, dokładnie 633688. Chcesz to ci wyśle na maila. Nie wiem dokładnie czy mam go z Norton System Works 2002 czy 2003 ale to chyba nie ma znaczenia. Działa.
a ja obszukałem całe forum o ghost–cie i widziałem źe sam program –.NORTON GHOST ma zaledwie 700Kb :lol:
bardzo zaleźy mi na tym progsie :roll: :roll:
wiem źe ktoś kiedyś wysyłał tu z forum ale to było dawno i nie wiem czy ten człek jeszcze tu zachodzi,
moźe znalazłaby się jakaś dobra duszyczka co by wysłała do mnie ploglamik –oczywiscie do sprawdzenia :wink:
pozdrawiam
bardzo zaleźy mi na tym progsie :roll: :roll:
wiem źe ktoś kiedyś wysyłał tu z forum ale to było dawno i nie wiem czy ten człek jeszcze tu zachodzi,
moźe znalazłaby się jakaś dobra duszyczka co by wysłała do mnie ploglamik –oczywiscie do sprawdzenia :wink:
pozdrawiam
tego programu sie nieda przeslac raczej on wchodzi w w sklad NortonSystemWorks
człowieku ,przyślij mi ten program to ci powiem co z nim zrobić .moźe w ten sposób będę go miał :idea: .
powaźnie piszę
pozdrawiam.
powaźnie piszę
pozdrawiam.
Strona 1 / 1