Non stop mi wychodzi. ;O
Ogólnie to xp jest chyba do bani. Nieraz mam kłopoty z klawirką korzystając z komunikatora o2. Przelancza mi sie na maszynistki choć jest zawsze ustawiona programisty. Moźe powinienem skasować język maszynistki?? Tylko jak, szukalem i nie moglem znaleść.
Denerwuje mnie fakt źe moje napędy nie współpracuja z drivspeed–em caly czas coś się orzełancza?? Lub komp poprostu do tego się nie stosuje?? Dlaczego mój komp jest glupi??
Wychodzi mi non stop z gier. Wyskakuja krytyczne lub poprostu wychodzi i zamyka??
Jak to poprawic. Zainstalowałem teraz xp–antispay na suggested i nic nie pomaga.
Help
Ten komp wariuje. Nie chodza na nim zadne gry normalnie. Mam nie grac, czy zmienic sys na linuxa??
To doluje mam trzy gry i mi z nich wychodzi q3, w3ft, underg.NFS2 ale to nie wina piratow?? Czy aby tak. :(
Denerwuje mnie fakt źe moje napędy nie współpracuja z drivspeed–em caly czas coś się orzełancza?? Lub komp poprostu do tego się nie stosuje?? Dlaczego mój komp jest glupi??
Wychodzi mi non stop z gier. Wyskakuja krytyczne lub poprostu wychodzi i zamyka??
Jak to poprawic. Zainstalowałem teraz xp–antispay na suggested i nic nie pomaga.
Help
Ten komp wariuje. Nie chodza na nim zadne gry normalnie. Mam nie grac, czy zmienic sys na linuxa??
To doluje mam trzy gry i mi z nich wychodzi q3, w3ft, underg.NFS2 ale to nie wina piratow?? Czy aby tak. :(
Odpowiedzi: 2
Wejdz do Panel sterowania,
Uruchom opcje regionalne i językowe,
Kliknij na Języki potem na szczegóły i usuwaj do woli co tam chcesz.
BTW, a moźe skróty klawiatury są przepisane do zmiany języka i jak sobie wciśniesz odpowiednią kombinację to się przełącza.
Drive Speed to ten z Nero czy z eXibition Software.
Patrzałeś w Support`cie czy odsługuje Tobie napędy które posiadasz.
I co się dokładnie dzieje.
Problem z grami przemilczam.
Po tak przedstawionym problemie więcej kluczowych rozwiązan się nie spodziewaj.
Uruchom opcje regionalne i językowe,
Kliknij na Języki potem na szczegóły i usuwaj do woli co tam chcesz.
BTW, a moźe skróty klawiatury są przepisane do zmiany języka i jak sobie wciśniesz odpowiednią kombinację to się przełącza.
Drive Speed to ten z Nero czy z eXibition Software.
Patrzałeś w Support`cie czy odsługuje Tobie napędy które posiadasz.
I co się dokładnie dzieje.
Problem z grami przemilczam.
Po tak przedstawionym problemie więcej kluczowych rozwiązan się nie spodziewaj.
Proponuje WIN98SE.
Strona 1 / 1