nokia 6600 czy 6230
tak jak w temacie co lepiej wybrac, ceny podobne i funkcje tez... jakie jest wasze zdanie ?
Odpowiedzi: 10
Jasne ze NOKIA 6600 co z tego ze K700i to nowy aparat ale, ma za mało pamięci tylko 40 mb, a zwróc uwage na 6600 moźna dołoźyć karte nawet 1 GB :D
Proste pytanie prosta odpowiedz – Sony Ericsson najlepszy z tej grupy.
teraz do rankingu dochodzi se k700i to co z tej 3 ?
The_judge:zwroc tylko uwage na to ze w N6600 bateria styka na ok 3 dni. to duzy minus tego telefonu
poza tym nie mozesz pisac sms'ow z polskimi znakami bo bedzie chcial je wysylac jako 3 wiadomosci :? (rozwiazuje ten problem doinstalowanie specjalnego slownika pl ale bez polskich znakow ;)) – w kazdym razie to tez jest minus
ponadto dźoistik jest taki sobie, raczej niewygodny
reszta jest ok
Mało osób patrzy na polskie znaki :) prawie nikt nie pisze końcówek :) a popatrz na wyswietlacz 6230 jest malutki :)
zwroc tylko uwage na to ze w N6600 bateria styka na ok 3 dni. to duzy minus tego telefonu
poza tym nie mozesz pisac sms'ow z polskimi znakami bo bedzie chcial je wysylac jako 3 wiadomosci :? (rozwiazuje ten problem doinstalowanie specjalnego slownika pl ale bez polskich znakow ;)) – w kazdym razie to tez jest minus
reszta jest ok
reszta jest ok
Dla symbiana odrazu warto nabrac telka bez symbiana szybciej sie nudzi :(
Ja mam 6600 i moge polecić
No nie wiem, mnie denerwuje ten dźojstik....WaGonik:Nie zgadzam sie źe 6230 nie jest wygodnym w uźytku telefonem
A tak to wporzo telefon ;)
kietek:Moze i funkcje podobne, ale 6600 ma symbiana i wiekszy wyswietlacz :P A pozatym 6230 troche jest niewygodny w uzytkowaniu ,dlatego stawiam na 6600 :DPrzemeksik:tak jak w temacie co lepiej wybrac, ceny podobne i funkcje tez... jakie jest wasze zdanie ?
Nie zgadzam sie źe 6230 nie jest wygodnym w uźytku telefonem .... poręczny telefon ale własnie nie ma symbiana co jest teraz bardzo na TOPIE :) polecam 6600 dobry sprzęt ma Symbiana i więcej moźliwośic ma ta Nokia więc Polecam, 6600 :]
Moze i funkcje podobne, ale 6600 ma symbiana i wiekszy wyswietlacz :P A pozatym 6230 troche jest niewygodny w uzytkowaniu ,dlatego stawiam na 6600 :DPrzemeksik:tak jak w temacie co lepiej wybrac, ceny podobne i funkcje tez... jakie jest wasze zdanie ?
Strona 1 / 1