nokia 5510 czy siemens sl45 O_o ?
tak jak w temacie mam dylemat prosze o sugestie :)
Odpowiedzi: 4
Hmm a moje zdanie jest takie:
Jak lubisz długo siedzieć i czekać aź skopiuje jedną mp3 to biez sl45 (ale mowie odrazu ze kopiowanie 32mb trwa dluzej niz ladownie bateri :P ) wkącu kopiuje przez com. Telfon ma za to jave.
Nokia większa i niema wyminnej karty ale ma zato bezpośrednie połączenie z pamięcią przez USB więc wszystko idzie szybko. Jest radyjko i mozna nagrywać , radio jak i źrudeła zewnętrzne (magnetofon itp.)i jest tańsza.
Ja bym wybrał jednak opcje czwartą – taką jak "czterech_" jednak otwarzacz osobny to jest najlepsze wyjście. – no chyba ze ktos zna opcje trzecią
pozdro
Jak lubisz długo siedzieć i czekać aź skopiuje jedną mp3 to biez sl45 (ale mowie odrazu ze kopiowanie 32mb trwa dluzej niz ladownie bateri :P ) wkącu kopiuje przez com. Telfon ma za to jave.
Nokia większa i niema wyminnej karty ale ma zato bezpośrednie połączenie z pamięcią przez USB więc wszystko idzie szybko. Jest radyjko i mozna nagrywać , radio jak i źrudeła zewnętrzne (magnetofon itp.)i jest tańsza.
Ja bym wybrał jednak opcje czwartą – taką jak "czterech_" jednak otwarzacz osobny to jest najlepsze wyjście. – no chyba ze ktos zna opcje trzecią
pozdro
huh,jeśli kryterium jest kupienie telefonu z empetrzyplejerem,moźesz kupić 128mb mp3 plejera (95zł na allegro,sam przedwczoraj swojego dostałem) i jakiś sensowny normalny telefon, duźo więcej cię to nie wyniesie.
ja bym wolał sl45
Siemensa sl40 nieznam ale nokii bym napewno nie brał ,dawniej moze byl to i super sprzecior ale cegla z niego okropna ,gierki jakos niezbyt plynnie chodza i nawet ten mp3 player by mnie nie przekonal.
Strona 1 / 1