Nokia 3510i – jak aktualizować ?
Mam nokię 3510i
v 04.44
RH–9
22–05–03
(c) NMP
Oprogramowanie na tym telu jest troche stare wiec chcialbym je aktualizowac do najnowszewj wersji. Szukałem na stronack noki jak to zrobic ale nie znalazłem. Jeszcze chcialbym wiedziec jakie jest najnowsze oprogramowanie bo tutaj jest 4.44. Gdzie i jak moge uaktualnic oprogramowanie. Czy moge je jakos sciagnac czy jak ?
v 04.44
RH–9
22–05–03
(c) NMP
Oprogramowanie na tym telu jest troche stare wiec chcialbym je aktualizowac do najnowszewj wersji. Szukałem na stronack noki jak to zrobic ale nie znalazłem. Jeszcze chcialbym wiedziec jakie jest najnowsze oprogramowanie bo tutaj jest 4.44. Gdzie i jak moge uaktualnic oprogramowanie. Czy moge je jakos sciagnac czy jak ?
Odpowiedzi: 7
Jest sens jak wartość tego telefonu to ze 150 zeta
Po 1 trzeba miec kabel flesher dejana i drugi mbus zeby zliczyć sumy kontrolne po wgraniu softa.
Pozdrawiam
Poszukaj kabli na allegro
Suma rum ci wyjdzie za kable pewnie ze 50 zeta ale zawsze sie przyda kabel pozdrawiam
Po 1 trzeba miec kabel flesher dejana i drugi mbus zeby zliczyć sumy kontrolne po wgraniu softa.
Pozdrawiam
Poszukaj kabli na allegro
Suma rum ci wyjdzie za kable pewnie ze 50 zeta ale zawsze sie przyda kabel pozdrawiam
max17:
Jeśli ktoś ma jeszcze nowaszą to niech napisze najlepiej z tego roku...
Zanieś telefon do autoryzowanego serwisu. Za 50 – 70 peeln zrobią Ci to w sposób fachowy.
Jeśli ktoś ma jeszcze nowaszą to niech napisze najlepiej z tego roku...
Ja mam v. 05.35 z 17–08–2004
na stronach poswieconych nokiom
Za darmo dzisciaj nic nie ma :P A gdzie mozna sie dowiedziec jaka jest nowa wersja ?
profesjonalnie to moźe idź do salonu ideii czy jakiegoś to tam zrobią ci co chcesz.ale niestety chyba nie za darmo.
Strona 1 / 1