Nokia 3310 Soft
Jaki istnieje soft do NOKII 3310 co:
– zmieni sie pasek od baterii i zasiegu
– zmieni sie ilosc wiadomosci graficznych (tzn. źe moge wiecej władować)
– bedzie mozna wylqczyc logo operatora
– nowe dzwonki i mozlwosc wybierania dzwonka sms jak dzwiek dzwonka ?? (dzwiek dzwonka połączeń)
Jaka istnieje taka wersja softa i okolo ilu biora za cos takieo jak nie wiecie jaka istnieje wersja to powiwedzcie chociaz ile biora. Prosze o szybkie odpwoeidzi :) :D :D :) :) :) :) A i jeszcze jedno. mozecie mi pokazac jak wygladaja wasze softy na screenach :) Plis o odpwoiedzi.
– zmieni sie pasek od baterii i zasiegu
– zmieni sie ilosc wiadomosci graficznych (tzn. źe moge wiecej władować)
– bedzie mozna wylqczyc logo operatora
– nowe dzwonki i mozlwosc wybierania dzwonka sms jak dzwiek dzwonka ?? (dzwiek dzwonka połączeń)
Jaka istnieje taka wersja softa i okolo ilu biora za cos takieo jak nie wiecie jaka istnieje wersja to powiwedzcie chociaz ile biora. Prosze o szybkie odpwoeidzi :) :D :D :) :) :) :) A i jeszcze jedno. mozecie mi pokazac jak wygladaja wasze softy na screenach :) Plis o odpwoiedzi.
Odpowiedzi: 8
Tomekk:Orginalny soft od 3315 ma takie same ikonki co 3310.
Tyle, źe ma dodane kilka opcji takich jak edycja sms–a obrazkowego itd.
Pozdro
Ej a POWIESZ MI wszystkie funkcje w menu SOFTA NOKII 3315 Prosze :P
Orginalny soft od 3315 ma takie same ikonki co 3310.
Pozdro
Pozdro
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
A nie moźecie pokazać ? ? ? Prosze WAS !!
A nie moźecie pokazać ? ? ? Prosze WAS !!
Zrób najpierw BACKUP to zawsze będziesz mógł wrócić do punktu wyjścia.
Ale moźecie odpisać o tych screenach bo widze ze tylko duźo ten temat wyświetlacie. Prosze o odpowiedzi bo chce zmienić softa a nie chce źałować.
A nie dałoby sie pokazac screenow SOFTA NOKII 3315 np. źe mozna dzwiek smsa zamienic na dzwiek dzwonka albo automatyczna blokazde klawiatury bo w internecie nie ma!Prosze! :roll: Oczywiscie jak ktos ma softa. Na screenach.
Poszukaj na http://www.techtronic.pl tam jest sporo softow za free,raczej cos znajdziesz. Osobiscie polecam softy by MaciejKa,fajne sa. Wejdz jeszcze na ich forum,tam predzej ktos Ci pomoze.
pozdro 600
pozdro 600
Nie wiem czy jest akurat to co potrzebujesz.
Ale moźesz poszukać np. na www.gsmcenter.pl
Ale moźesz poszukać np. na www.gsmcenter.pl
Strona 1 / 1