Nokia 3220 – cio to?

Elo,
sprawa wyglada tak,ze mam zamiar przejsc do sieci Era Jedyna. Zastanawiam sie jaki telefon wybrac i mysle nad Nokia 3220. I tutaj pojawia sie moje pytanie do Was: czy ktos mial jakis kontakt z tym telefonem? Moze ktos taki posiada, albo jakis jego znajomy? Wiadomo, ze informacje jakie mozna zdobyc w internecie to nie wszystko i chcialbym jakies opinie ludzi ktorzy mieli okazje sie z nim blizej zapoznac :)
pozdr.

Odpowiedzi: 14

roadrunner:
W sumie po tygodniu uzytkowania uwazam ten tel za naprawde fajny. Jedyna wada dla mnie to bateria,ktora trzyma mi 2 dni, ale spowodowane jest to tym, ze ciagle albo gram w gry, albo przerzucam cos przez BT albo robie zdjecia (ale musze przyznac,ze nie sa najlepszej jakosci). Wiadomo nowy tel to sie nim bawie. Teraz mam zamiar po zaladowaniu korzystac z niego normalnie, nie bawic sie ciagle, zebys sprawdzic na ile stac ta baterie. Co do zmiany na Nokie 3220 to na razie nie da rady niestety :(
pozdr.

No dla mnie jest przyzwoity aparat tylko źe ja nie brałem go ze względu na aparat bo do zdjec słuźy cyfrówka itp...... :) tylko na wyświetlacz IR, Bluetooth, no i ogolnie
ŚWIATOWY TELEFON ROKU :] :wink:

P.S. Polifonie teź ma spoko wiec nie ma co narzekać chyba :) a jak masz cos ciekawego na ten telefon to napisz PW lub topic to sie wymienimy. :)
Pozdro.
WaGonik
Dodano
05.01.2005 00:51:14
W sumie po tygodniu uzytkowania uwazam ten tel za naprawde fajny. Jedyna wada dla mnie to bateria,ktora trzyma mi 2 dni, ale spowodowane jest to tym, ze ciagle albo gram w gry, albo przerzucam cos przez BT albo robie zdjecia (ale musze przyznac,ze nie sa najlepszej jakosci). Wiadomo nowy tel to sie nim bawie. Teraz mam zamiar po zaladowaniu korzystac z niego normalnie, nie bawic sie ciagle, zebys sprawdzic na ile stac ta baterie. Co do zmiany na Nokie 3220 to na razie nie da rady niestety :(

pozdr.
roadrunner
Dodano
04.01.2005 22:46:36
Dlaczego ja mysle ze SE T 630 jest lepszym aparatem niź ta Nokia jest uboga w funkcje :):):)
WaGonik
Dodano
04.01.2005 20:07:47
Poczekaj aź będzie ta 3220 i sprzedaj ericcsona bo nie ma porównania. O wiele ładniejsza więcej funkcji i obsługa jest prościutka.
Zygo
Dodano
28.12.2004 14:22:35
Witam!
sprawa skonczyla sie dosc nieprzewidywalnie,gdyz Nokii 3220 nie bylo! :D
Nie mialem ochoty czekac na Nowy Rok (bo wtedy najwczesniej mogl byc ten tel,o ile w ogule) wiec zadowolilem sie Sonny Ericcsonem T630 i jak na razie bardzo jestem zadowolony.

pozdr.
roadrunner
Dodano
28.12.2004 11:07:50
No slyszalem tez o tym,fajna zabawa w sumie,moze dac fajne efekty. Po swietach najprawdopodobniej kupuje ten telefon. Dzieki wszytskim za pomoc,a w szczegolnosci Zygo!

pozdr.
roadrunner
Dodano
23.12.2004 16:05:06
Z tego co mi kumpel mówił w zestawie dostajesz teź, nie wiem jak to nazwać (kartonik w kształcie obudowy) i przykładasz do jakiej chcesz gazetki wycinasz i masz obudowe. Polecam CKM itd :lol: :wink:
Zygo
Dodano
22.12.2004 14:46:01
Ok, dzieki. Jakbys sie jeszcze tego dowiedzial, to bylbym bardzo wdzieczny. Chyba sie na niego zdecyduje, szczegolnie, ze mowisz ze to fajnie wyglada, a balem sie tylko ze to bedzie tak wiejsko wygladalo.

pozdr. i jeszcze raz dzieki
roadrunner
Dodano
22.12.2004 14:31:48
Wydaje mi sie ze światełka moźna wyłączyć chociaź dają fajny efekt. Światełka świecą gdy dzwonisz, dzwoni ktoś do ciebie, nie wiem jeszcze czy przy smsach świeca. Moźna ustalić jak mają świecić. Co do tego czegoś z przodu to nie wiem o co chodzi i przy spotkaniu kumpla zobacze i popytam.
Zygo
Dodano
21.12.2004 14:12:33
Zygo:
Jak masz jakieś konkretne pytania to dawaj a sie dowiem co i jak.

To tak: Czy te swiatelka da sie wylaczyc,zeby nie swiecily? Kiedy one swieca? I ostatnie pytanie: to takie przezroczyste nad napisem nokia z przodu. Co to jest? I czy to tez mruga?
Dzieki wszystkim za szybka odpowiedz.

pozdr.
roadrunner
Dodano
20.12.2004 22:14:16
Over:
http://www.mobile–phones–uk.org.uk/nokia–3220.htm

roadrunner chyba wyraznie napisał ze chce dowiedzieć sie o telefonie od ludzi którzy z niego korzystali a nie z internetu !
pIEKAr
Dodano
20.12.2004 16:18:45
Telefon ciekawy, mały, ma wiele moźliwości, bardzo mi się podoba., znajomy ma taki model.

Ja musze obejść się smakiem z moją 3310 :oops:
boczi
Dodano
20.12.2004 00:34:56
http://www.mobile–phones–uk.org.uk/nokia–3220.htm
Over
Dodano
20.12.2004 00:29:05
Kilku kumpli go ma. Ogólnie fajny. Zabawkowaty telefon te światełka po bokach i obudowy dają fajny efekt. Do tego robi całkiem spoko foty i filmiki (15 sec długości), funkcje spox ale nie podoba mi sie klawisz aktywacji polecenia (na samym środku szczałeczek) nie moge nigdy wycelować :D . Podsumowując to co widziałem i sie bawiłem to za takie pieniądze warto go kupić. Jak masz jakieś konkretne pytania to dawaj a sie dowiem co i jak.
Zygo
Dodano
19.12.2004 23:33:02
roadrunner
Dodano:
19.12.2004 21:41:55
Komentarzy:
14
Strona 1 / 1