No jak o wszystkim to o wszystkim:) 1GB konto mailowe.
Jest juz mozliwosc zalozenia takiego konta na stronie www.walla.com .Trwa to 2 minuty. Ogr. transferu to 30MB.
A moje pytanie brzmi:
Jak znalesc nazwe serwera ktora powinienem wpisac do klienta poczty?
Bo jak wpisze walla.com, mail.walla.com to nie laczy z serwerem.
A na stronie walla.com nie ma takiej informacji ani nawet kontaktu.
Jest tez glowna strona tej marki http://www.walla.co.il/
ale to izraelska strona, wiec po hebrajsku(?).
Moze Rebe pomoze? :lol:
A moje pytanie brzmi:
Jak znalesc nazwe serwera ktora powinienem wpisac do klienta poczty?
Bo jak wpisze walla.com, mail.walla.com to nie laczy z serwerem.
A na stronie walla.com nie ma takiej informacji ani nawet kontaktu.
Jest tez glowna strona tej marki http://www.walla.co.il/
ale to izraelska strona, wiec po hebrajsku(?).
Moze Rebe pomoze? :lol:
Odpowiedzi: 9
no tiaa,mam Tlen juź tyle czasu ,a nawet nie słyszałam o źadnej "podwyźce" co do pojemności konta :o :o :o To suuper,robie przesiadke na Tlen :D Najczęściej korzystałam z wp i mam nadzieje źe teź pójdą w ich ślady i nie będą takimi skąpcami no i zwiększą rozmiary skrzynek ;)
Pawek:
PS Na Tlenie ostatnio ciekawa "podwyźka" :D
Taaa tylko ten zapyziały Onet i Wp dalej zostaja przy swoim... (wp dopiero niedawno dodałą Anty Spam ... :lol: )
Tlen.pl, poprostu.net, wp.pl, centrumxp.pl, 2x gazeta.pl... Póki co starcza w zupełności :D
Uźytkowniku Portalu o2.pl i Komunikatora Tlen.pl, z dniem 6 lipca dokonaliśmy istotnych zmian w systemie darmowych kont e–mail. Pojemność wszystkich darmowych kont e–mail została podniesiona z 20 do 250 MB (a więc 12,5–krotnie), a limit wielkości przesyłanych jednorazowo załączników z 4 do 20 MB (5–krotnie).
Noo a mi pasi o2 i interia :lol:
Ale na przyszłość moźe się przydać.
Hebrajski to nie taki trudny jezyk :P
Ale na przyszłość moźe się przydać.
Hebrajski to nie taki trudny jezyk :P
Eh, mnie tam wystarcza na poprostu.net – 100MB konto i przesyłka.
o wielkie dzięki za adresik ,zawsze chciałam mieć taką wielką skrzynke :mrgreen: Wszyściutko jest jasneee ,no jak to wy nie rozumiecie po hebrajsku(?) ? מוזיאונים אמנות אירוטית תיאטרון גלריות אמנות אירוטית תיאטרון גלריות מחול ספרות צילום ציור
יודאיקה פיסול !!! Prawda źe bradzo przyjemny język? :lol: :mrgreen:
יודאיקה פיסול !!! Prawda źe bradzo przyjemny język? :lol: :mrgreen:
DZIEKUJE kurka za pomoc :wink:
Wpadlem na taki pomysl ze napisze na adres walla@walla.com i zapytam moze ktos z adminow ma taki adres :wink:
Wpadlem na taki pomysl ze napisze na adres walla@walla.com i zapytam moze ktos z adminow ma taki adres :wink:
Przeciez tu jest wszystko napisane – http://guide.walla.co.il/ts.cgi?path=31 :mrgreen:
P..... się :lol:
Jak po hebrajsku to skąd wiesz, źe nie ma instrukcji ? :mrgreen:
:idea: Było się w szkole języków w źyciu przydatnych uczyć, a nie jakichś takich co to do nieczego nie słuźą :)
Jak po hebrajsku to skąd wiesz, źe nie ma instrukcji ? :mrgreen:
:idea: Było się w szkole języków w źyciu przydatnych uczyć, a nie jakichś takich co to do nieczego nie słuźą :)
Strona 1 / 1