No i jesteśmy w UE

Pamiętam jak kilka lat temu podawali w telewizji przybliźone daty rozszerzenia Unii. Zdawało się to takie odległe. A teraz juź jesteśmy w "Europie". To takie niezwykłe jak historia tworzy się na naszych oczach...

Odpowiedzi: 20

Ale mozliwe ze beda bardziej zauwazac potrzeby roznych warstw spolecznych. No ale wlasciwie to nie da sie nic ocenic teraz... jestesmy zmuszeni poczekac, abysmy mogli sie przekonac.
Winchester
Dodano
12.05.2004 00:08:50
Hehe no dopuszcza. :wink: A Ci z naszego pokolenia to dopiero nam dadza popalic. :? W dzisejszej polskeij kulturze nie liczy sie uczciwosc i inteligencja leczy cwaniactwo i zlodiejstwo oraz brak jakichkolwiek wartosci. Myslisz ze pokolenie ktore wzchowuje sie w takim klimacie bedzie lepsze u wladzy? :?: Rzad zlozonz z hiphopow, dresow i kurewek? Sorry, nie widze tego rozowo. :wink:
fidelio
Dodano
11.05.2004 23:37:53
Winchester:
Ja panowie czekam tylko, az dopouszcza nasze pokolenia do rzadu i caly ten shit pojdzie sie jeb***.

Jesli dopuszcza.Nie mow bec puki nie upadniesz.
theboss78
Dodano
11.05.2004 22:53:51
Ja panowie czekam tylko, az dopouszcza nasze pokolenia do rzadu i caly ten shit pojdzie sie jeb***.
Winchester
Dodano
11.05.2004 22:45:22
No odnosnie Lepera masz chyba racje.Tylko to niestety oznacza źe trzeba pójść na wybory i głosować za mniejszym(zdecydowanie mniejszym) złem(czyli kaźda partia byle nie Leper albo LPR).Bo ci nasi politycy jakoś mnie nie przekonują.
pav
Dodano
11.05.2004 22:42:32
I tu sie Pav mylisz... Poniewaź Lpper to zupełnie coś innego niz buraki z Po jak ich nazywasz czy kazda dotychczas rządząca partia.. Lepper jest niebezpieczny bo w 2 lata sprawi, źe swiat Zachodu o na szapomni, wyprowadzi nas z Unii, zrobi gorszy kryzys finansowy niz w Argentynie... Wtedy dopiero za dwie dekady wrocimy do dzisejsego poziomu...
Lepper jest niebezpieczny. Bo chce nie tylko sie nachapac, ale chce tez ustawic kraj po swojemu.. zadza władzy w stanie czystym. Jak bardzo mi Lepper przypomina Hitlera... :idea: Sytuacja jest praiwe ze identyczna. Hitler takźe wygrał w wyborach demokratycznych na fali niezadowolenia i powszechnego bezrobocia.. A na poczatku tez wszsycy sie z niego wysmiewali.. :twisted: A pozniej wiemy co zrobił. A na potwierdzenie moich obaw niedawno Lepper chwalił Hitlera za jego program. Mam nadzieje ze Polacy w nastepnych wyborach nie wybiora swojej autodestrukcji, zeby tylko dokopac elitom. One prezyją. To my stracimy... Jak zawsze. :cry:
fidelio
Dodano
11.05.2004 04:46:35
Ludzie a co za róźnica czy będzie rządził burak Lepper czy cwaniaki z PO oni wszyscy sa siebie warci i mają nas w czterech literach.
pav
Dodano
10.05.2004 20:18:06
Jest źle, a będzie jeszcze Lepper

:lol:
Gagman
Dodano
10.05.2004 13:19:32
Co do pana L. – to ja proponuje nie glosowac na niego oraz na jego partie... proste? proste.
Przeciez to od nas zalezy czy korek bedzie u wladzy czy nie.
Jesli jeszcze glosowac nie mozesz – mozesz zawsze agitowac Rodzicow :) :idea:
brtx
Dodano
10.05.2004 03:13:34
ja sie tylko obawiam zeby to nie wygladalo tak: przez 45 lat "dymal" nas wschod a teraz nas bedzie "dymal" zachod. obym sie mylil...

a co do Leppera i calej tej sejmowej choloty to ja bym ich powystrzelal i wprowadzil jakas dyktature np. faszystowska...

swiruje :mrgreen: ja nie z tych :!: :wink:
FlaQs
Dodano
10.05.2004 01:37:19
Hmm... biorąc pod uwagę talent przemówczy pana Leppera, to wnioskuję, iź po roku jego rządów ustawiłby wszystkich w parlamencie europejskim, jak by tylko chciał... :P:P
danielzywczak
Dodano
10.05.2004 01:06:16
Raczej konstruktywna uwaga. :wink: :twisted:
fidelio
Dodano
09.05.2004 22:58:08
fidelio:
Ja tez ciesze sie ze wreszcie zajęlismy naleźne nam miejsce dołaczajac do swiata Zachodu i przestalimsy wreszcie byc krajem trzeciego swiata... :idea:

W tej chwili boje sie takich oszołomow jak Lepper.. Jestem przerazony tym, jak duzo osob sie za nim opwoiada... :shock: Przez jego wybor stracimy wszystko co przez ostatnie 15 lat w trudach udalo sie osiagnac... :( :cry:

Tutaj niestety musze sie z Toba zgodzic :x . Jak widze tego kolesia w TV, to az mnie szlag trafia. Jesli samoobrona bedzie rzadzic... to wszyscy bedziemy tacy jak oni... . Ale musze sie niesmiale przyznac, ze czasem przychodzi mi glupia mysl do glowy... a moze byloby dobrze?? But it's immpossible :!:
Winchester
Dodano
09.05.2004 13:48:22
To ma być krytyka w moim kierunku ??
_Mc_PauL_
Dodano
09.05.2004 13:28:58
Mc Paul , mowi sie ze glupota nie boli, ale w Twoim pryzpadku to nie bylbym tego taki pewien.. :wink:
fidelio
Dodano
09.05.2004 08:49:54
Ja mam i podzielam tylko jedno zdanie *
UNIA NAS ZJE I WYSRA
*:) A CO DO MOJEJ FLAGI PRZY NICKU to popieram wspólnote .. ale Krajów to tylko to oznacza :)
_Mc_PauL_
Dodano
09.05.2004 06:30:15
Ja tez ciesze sie ze wreszcie zajęlismy naleźne nam miejsce dołaczajac do swiata Zachodu i przestalimsy wreszcie byc krajem trzeciego swiata... :idea:

W tej chwili boje sie takich oszołomow jak Lepper.. Jestem przerazony tym, jak duzo osob sie za nim opwoiada... :shock: Przez jego wybor stracimy wszystko co przez ostatnie 15 lat w trudach udalo sie osiagnac... :( :cry:
fidelio
Dodano
09.05.2004 06:20:08
brtx:
Mam nadzieje tylko ze przykladem Hiszpanow czy Irlandczykow wykorzystamy te szanse...

Z tym rządem co mamy to cięźko będzie.
A jak jeszcze Pan Lepper dojdzie do "władzy" to juź całkiem Polske rozkradną.
Tomekk
Dodano
02.05.2004 11:30:51
brtx:
Mam nadzieje tylko ze przykladem Hiszpanow czy Irlandczykow wykorzystamy te szanse...

Z tym rządem co mamy to cięźko będzie.
A jak jeszcze Pan Lepper dojdzie do "władzy" to juź całkiem Polske rozkradną.
Tomekk
Dodano
02.05.2004 11:30:51
theboss78:
Se niezauwarzylem a ty mnie nie obrazaj. :evil:

zartowalem przeciez;p
sorqa
pbartek
Dodano
02.05.2004 01:48:21
Kuba
Dodano: