No i jesteśmy w UE
Pamiętam jak kilka lat temu podawali w telewizji przybliźone daty rozszerzenia Unii. Zdawało się to takie odległe. A teraz juź jesteśmy w "Europie". To takie niezwykłe jak historia tworzy się na naszych oczach...
Odpowiedzi: 20
Ale mozliwe ze beda bardziej zauwazac potrzeby roznych warstw spolecznych. No ale wlasciwie to nie da sie nic ocenic teraz... jestesmy zmuszeni poczekac, abysmy mogli sie przekonac.
Hehe no dopuszcza. :wink: A Ci z naszego pokolenia to dopiero nam dadza popalic. :? W dzisejszej polskeij kulturze nie liczy sie uczciwosc i inteligencja leczy cwaniactwo i zlodiejstwo oraz brak jakichkolwiek wartosci. Myslisz ze pokolenie ktore wzchowuje sie w takim klimacie bedzie lepsze u wladzy? :?: Rzad zlozonz z hiphopow, dresow i kurewek? Sorry, nie widze tego rozowo. :wink:
Winchester:Ja panowie czekam tylko, az dopouszcza nasze pokolenia do rzadu i caly ten shit pojdzie sie jeb***.
Jesli dopuszcza.Nie mow bec puki nie upadniesz.
Ja panowie czekam tylko, az dopouszcza nasze pokolenia do rzadu i caly ten shit pojdzie sie jeb***.
No odnosnie Lepera masz chyba racje.Tylko to niestety oznacza źe trzeba pójść na wybory i głosować za mniejszym(zdecydowanie mniejszym) złem(czyli kaźda partia byle nie Leper albo LPR).Bo ci nasi politycy jakoś mnie nie przekonują.
I tu sie Pav mylisz... Poniewaź Lpper to zupełnie coś innego niz buraki z Po jak ich nazywasz czy kazda dotychczas rządząca partia.. Lepper jest niebezpieczny bo w 2 lata sprawi, źe swiat Zachodu o na szapomni, wyprowadzi nas z Unii, zrobi gorszy kryzys finansowy niz w Argentynie... Wtedy dopiero za dwie dekady wrocimy do dzisejsego poziomu...
Lepper jest niebezpieczny. Bo chce nie tylko sie nachapac, ale chce tez ustawic kraj po swojemu.. zadza władzy w stanie czystym. Jak bardzo mi Lepper przypomina Hitlera... :idea: Sytuacja jest praiwe ze identyczna. Hitler takźe wygrał w wyborach demokratycznych na fali niezadowolenia i powszechnego bezrobocia.. A na poczatku tez wszsycy sie z niego wysmiewali.. :twisted: A pozniej wiemy co zrobił. A na potwierdzenie moich obaw niedawno Lepper chwalił Hitlera za jego program. Mam nadzieje ze Polacy w nastepnych wyborach nie wybiora swojej autodestrukcji, zeby tylko dokopac elitom. One prezyją. To my stracimy... Jak zawsze. :cry:
Lepper jest niebezpieczny. Bo chce nie tylko sie nachapac, ale chce tez ustawic kraj po swojemu.. zadza władzy w stanie czystym. Jak bardzo mi Lepper przypomina Hitlera... :idea: Sytuacja jest praiwe ze identyczna. Hitler takźe wygrał w wyborach demokratycznych na fali niezadowolenia i powszechnego bezrobocia.. A na poczatku tez wszsycy sie z niego wysmiewali.. :twisted: A pozniej wiemy co zrobił. A na potwierdzenie moich obaw niedawno Lepper chwalił Hitlera za jego program. Mam nadzieje ze Polacy w nastepnych wyborach nie wybiora swojej autodestrukcji, zeby tylko dokopac elitom. One prezyją. To my stracimy... Jak zawsze. :cry:
Ludzie a co za róźnica czy będzie rządził burak Lepper czy cwaniaki z PO oni wszyscy sa siebie warci i mają nas w czterech literach.
Jest źle, a będzie jeszcze Lepper
:lol:
Co do pana L. – to ja proponuje nie glosowac na niego oraz na jego partie... proste? proste.
Przeciez to od nas zalezy czy korek bedzie u wladzy czy nie.
Jesli jeszcze glosowac nie mozesz – mozesz zawsze agitowac Rodzicow :) :idea:
Przeciez to od nas zalezy czy korek bedzie u wladzy czy nie.
Jesli jeszcze glosowac nie mozesz – mozesz zawsze agitowac Rodzicow :) :idea:
ja sie tylko obawiam zeby to nie wygladalo tak: przez 45 lat "dymal" nas wschod a teraz nas bedzie "dymal" zachod. obym sie mylil...
a co do Leppera i calej tej sejmowej choloty to ja bym ich powystrzelal i wprowadzil jakas dyktature np. faszystowska...
swiruje :mrgreen: ja nie z tych :!: :wink:
a co do Leppera i calej tej sejmowej choloty to ja bym ich powystrzelal i wprowadzil jakas dyktature np. faszystowska...
swiruje :mrgreen: ja nie z tych :!: :wink:
Hmm... biorąc pod uwagę talent przemówczy pana Leppera, to wnioskuję, iź po roku jego rządów ustawiłby wszystkich w parlamencie europejskim, jak by tylko chciał... :P:P
Raczej konstruktywna uwaga. :wink: :twisted:
fidelio:Ja tez ciesze sie ze wreszcie zajęlismy naleźne nam miejsce dołaczajac do swiata Zachodu i przestalimsy wreszcie byc krajem trzeciego swiata... :idea:
W tej chwili boje sie takich oszołomow jak Lepper.. Jestem przerazony tym, jak duzo osob sie za nim opwoiada... :shock: Przez jego wybor stracimy wszystko co przez ostatnie 15 lat w trudach udalo sie osiagnac... :( :cry:
Tutaj niestety musze sie z Toba zgodzic :x . Jak widze tego kolesia w TV, to az mnie szlag trafia. Jesli samoobrona bedzie rzadzic... to wszyscy bedziemy tacy jak oni... . Ale musze sie niesmiale przyznac, ze czasem przychodzi mi glupia mysl do glowy... a moze byloby dobrze?? But it's immpossible :!:
To ma być krytyka w moim kierunku ??
Mc Paul , mowi sie ze glupota nie boli, ale w Twoim pryzpadku to nie bylbym tego taki pewien.. :wink:
Ja mam i podzielam tylko jedno zdanie *
*:) A CO DO MOJEJ FLAGI PRZY NICKU to popieram wspólnote .. ale Krajów to tylko to oznacza :)UNIA NAS ZJE I WYSRA
Ja tez ciesze sie ze wreszcie zajęlismy naleźne nam miejsce dołaczajac do swiata Zachodu i przestalimsy wreszcie byc krajem trzeciego swiata... :idea:
W tej chwili boje sie takich oszołomow jak Lepper.. Jestem przerazony tym, jak duzo osob sie za nim opwoiada... :shock: Przez jego wybor stracimy wszystko co przez ostatnie 15 lat w trudach udalo sie osiagnac... :( :cry:
brtx:Mam nadzieje tylko ze przykladem Hiszpanow czy Irlandczykow wykorzystamy te szanse...
Z tym rządem co mamy to cięźko będzie.
A jak jeszcze Pan Lepper dojdzie do "władzy" to juź całkiem Polske rozkradną.
brtx:Mam nadzieje tylko ze przykladem Hiszpanow czy Irlandczykow wykorzystamy te szanse...
Z tym rządem co mamy to cięźko będzie.
A jak jeszcze Pan Lepper dojdzie do "władzy" to juź całkiem Polske rozkradną.
theboss78:Se niezauwarzylem a ty mnie nie obrazaj. :evil:
zartowalem przeciez;p
sorqa