Niewyłączanie się kompa – powód: Sterowniki Logitecha

A wiec tak! mam xp i dziala on poprawnie, ale gdy zainstaluje najnowsze sterowniki Logitech iTouch to komputer nie chce się wyłączyć! Jest tak: plik iTouche siedzi w procesach i nie da sie go wylaczyc nawet alt+ctrl+del wiec system zamykajac sie tymbardziej nie zamyka go, albo zamyka straaaaaaaaaaasznie dlugo czyli sie nie zamyka winda... jedyny sposob to wylaczyc w msconfigu ta aplikacje no ale wtedy nie bede mial sterowniko wi moj Internet Navgator jest jak zwykly "mint". Moze wiecie czy sa jakies programy usuwajace problem "gryzienia sie aplikacji" a moze jest jakis patch do tych sterownikow? Pomocy!!!

Odpowiedzi: 2

lucek.kabaczek:
A wiec tak! mam xp i dziala on poprawnie, ale gdy zainstaluje najnowsze sterowniki Logitech iTouch to komputer nie chce się wyłączyć! Jest tak: plik iTouche siedzi w procesach i nie da sie go wylaczyc nawet alt+ctrl+del wiec system zamykajac sie tymbardziej nie zamyka go, albo zamyka straaaaaaaaaaasznie dlugo czyli sie nie zamyka winda... jedyny sposob to wylaczyc w msconfigu ta aplikacje no ale wtedy nie bede mial sterowniko wi moj Internet Navgator jest jak zwykly "mint". Moze wiecie czy sa jakies programy usuwajace problem "gryzienia sie aplikacji" a moze jest jakis patch do tych sterownikow? Pomocy!!!

Znami mi jest problem
Instalujesz sterowniki z płytki .
Musisz ściagnąć sterowniki logitecha do kamery z netu ja ściagłem z niemieckiej strony w pisz w www.gogle.com .. i ściagbij stery pod win xp pasują pod win2003
Pozdrawiam
Anonymous
Dodano
09.09.2003 23:41:32
Patchów nie znam, ale mozesz spróbować ominąć problem inaczej. Spróbuj dokonać zmiany w rejestrze. W kluczu 'HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop' znajdź ciag 'HungAppTimeout' i zmień jego wartość na np. 500. Spowoduje to przyspieszenie wyswietlania okna proponujacego wyłaczenie aplikacji, która nie odpowiada.
Pawek
Dodano
07.09.2003 03:11:12
lucek.kabaczek
Dodano:
06.09.2003 17:05:12
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1