nietypowo o poczcie
ta czesc forum jest inna.... wiec zacznijmy temat ktorego tu nigdy nie bylo.
Poczta – wpisujcie prosze wasz odczucia odnosnie interii i tlena – 2 poczt ktore w darmowych wariantach dawja mozliwosc korzystania z SSL. piszcie czy wam zrywa polaczenia przy wysylaniu duzych listow itp. tylko nie wypisywac o problemach z logowaniem itp...
Poczta – wpisujcie prosze wasz odczucia odnosnie interii i tlena – 2 poczt ktore w darmowych wariantach dawja mozliwosc korzystania z SSL. piszcie czy wam zrywa polaczenia przy wysylaniu duzych listow itp. tylko nie wypisywac o problemach z logowaniem itp...
Odpowiedzi: 12
Wracając do tematu: Duźe pliki wysyłane z tlena dochodzą do odbiorcy na 100%, a z WP jak wiatr zawieje... Co do odczuć: fajnie jest dostawać pocztą powiadomienie o odpowiedzi na forum CXP!
podsumowujac... reklama Stoperanu leciala w TV.....:)
klonpiotr:
Daishi:
Nie moge powiedziec nie koźystam ani z interii ani z o2
gów.... nas to obchodzi.
w tym momęcie wypowiedziałeś sie za nas czyli równieź za mnie. A ja musze powiedzieć ze gów... mnie obchodzi źe ciebie gów.. obchodzi co Daishi powiedział...
Daj sobie na wstrzymanie klonpiotr i trzymaj sie tematu a jesli masz coś do Daishi to na pw mu to powiedz, a nie zaśmiecaj tematu :twisted:
klonpiotr:
daishi od początku pisze jakieś głupoty.wtrąca 5groszy,byle posta nabić.EL jeszcze coś tam wystukał oprócz głupot.
1. "Wystepki" daishi od poczatku sa notowane w kajeciku.
2. Prosze nie EL a EL NINO uzywac.
3. Skad te fory u Ciebie mam, ze rozgrzeszenie dostalem ? :P
coyote:
klonpiotr:
Daishi:
gów.... nas to obchodzi.
klonpiotr – powiedz mi dlaczego 'gów.... nas to obchodzi' nie polecial tez w strone El NINO ? Nie źebym chcial jakies klótnie wszczynac czy kogoś obraźać,bo do niego nic nie mam, ale jego odpowiedz tez wnosi tyle do tematu co za przeproszeniem "efekt działania Laxigenu " :wink:
poprostu daishi od początku pisze jakieś głupoty.wtrąca 5groszy,byle posta nabić.EL jeszcze coś tam wystukał oprócz głupot.
chyba nie jestem jedyną osobą ,która zauwaźyła to daishi`ego
klonpiotr:
Daishi:
gów.... nas to obchodzi.
klonpiotr – powiedz mi dlaczego 'gów.... nas to obchodzi' nie polecial tez w strone El NINO ? Nie źebym chcial jakies klótnie wszczynac czy kogoś obraźać,bo do niego nic nie mam, ale jego odpowiedz tez wnosi tyle do tematu co za przeproszeniem "efekt działania Laxigenu " :wink:
Daishi:
gów.... nas to obchodzi.
ja mam konto w interii i nie ma problemów z wysyłaniem duźych plików (no oczywiście max 10 MB)...
Co do o2 to teź zero problemów, jak wiadomo konta o2 są często wykorzystywane do P2M...
Co do o2 to teź zero problemów, jak wiadomo konta o2 są często wykorzystywane do P2M...
hmm.. jestem w sieci tktelekom – przynajmniej oni obsluguja mi neta... i osobiscie nie mam problemow z interia i home.pl – bo wlasnie na home mam moja prywatna poczte.... – to zagubiona moja opinia
hmm.. jestem w sieci tktelekom – przynajmniej oni obsluguja mi neta... i osobiscie nie mam problemow z interia i home.pl – bo wlasnie na home mam moja prywatna poczte.... – to zagubiona moja opinia
Moje odczucia:
– nie zrywa
– nie mam problemow z logowaniem
Dlaczego ? Nie wiem. Moze dlatego ze nie uzywam interii i tlena :( . Zmien dostawce poczty :P .
– nie zrywa
– nie mam problemow z logowaniem
Dlaczego ? Nie wiem. Moze dlatego ze nie uzywam interii i tlena :( . Zmien dostawce poczty :P .
Strona 1 / 1