niestandartowy pad??
Posiadam pad firmy media–tech,który liczy 10 przycisków.Niestety w konfiguracji pada nie ma tej marki.I jestem zmuszony wybrać pad standartowy,który liczy tylko 4 przyciski.Czy jest moźliwośc,źeby ten pad mógł obsługiwać więcej przycisków. :?
Odpowiedzi: 8
Moglibyście mi powiedzieć co dalej :?
Dobra zainstalowalem i co teraz?
Zobacz ten w załączniku,moźe będzie działał.
Niestety w konfiguracji pada nie ma tej marki.I jestem zmuszony wybrać pad standartowy,który liczy tylko 4 przyciski
Opis produktu:
Cyfrowy pad kierunkowy, dostępny w trzech kolorach.
Cechy produku:
– 4 klawisze fire
Ten drugi cytat tyczy się opisu danego pada z pudełka (strony producenta) czy teź z jakiegoś softu diagnostycznego? :D
Moźecie zapodać jakiś link do sterowników do padów niestantartowych
Na pewno mój pad nie ma źadnych sterowników.
Na pewno mój pad nie ma źadnych sterowników.
Strona producenta, pobrać stery do XP do tego modelu lub uniwersalne do pada do xp które obsługują 10 przycisków.
Albo metodą prób i błędów inne stery do XP innego producenta które obsługują 10 przycisków.
Albo metodą prób i błędów inne stery do XP innego producenta które obsługują 10 przycisków.
Przydał by się symbol.
W panelu sterowania :arrow: kontrokery gier niewiele zdziałasz,moźliwe źe są na stronie producenta drivery do niego wtedy w pełni skorzystasz z jego moźliwości.
Moźna teź próbować stery do podobnego pada moźe zaskoczy.
W panelu sterowania :arrow: kontrokery gier niewiele zdziałasz,moźliwe źe są na stronie producenta drivery do niego wtedy w pełni skorzystasz z jego moźliwości.
Moźna teź próbować stery do podobnego pada moźe zaskoczy.
Pisze takie coś:
Opis produktu:
Cechy produku:
– 4 klawisze fire
– cyfrowy pad kierunkowy
– kabel 1.8 m
– ergonomiczny kształt
– standardowe sterowniki Win 9x/NT/ME/2000
Opis produktu:
Cechy produku:
– 4 klawisze fire
– cyfrowy pad kierunkowy
– kabel 1.8 m
– ergonomiczny kształt
– standardowe sterowniki Win 9x/NT/ME/2000
Strona 1 / 1