Niesforne ikony na Pulpicie
od wczoraj męczy mnie jedna rzecz :
co poukładam sobie ikony na Pulpicie po swojemu, to po ponownym włączeniu kompa układają się wg dokładnie takiego samego układu – według nazw – wkurzające się to juź trochę robi :? wie ktoś moźe, w czym moźe być problem ? moźe ma to jakiś związek z programem HotKeyboard, który wczoraj instalowałem ?
co poukładam sobie ikony na Pulpicie po swojemu, to po ponownym włączeniu kompa układają się wg dokładnie takiego samego układu – według nazw – wkurzające się to juź trochę robi :? wie ktoś moźe, w czym moźe być problem ? moźe ma to jakiś związek z programem HotKeyboard, który wczoraj instalowałem ?
Odpowiedzi: 2
Z tego co wiem ikony ustawiaja sie po zresetowaniu komputera ale jak mówisz źe instalowałeś jakis program to zrób eksperyment:
1. Odinstaluj HotKeybord i ustaw ikony w róznych miejscach na puplicie.
2. Wyłącz i włącz koputer.
3. Jeźeli ikony sie poukładały to znaczy ze cos innego przeszkadza ikonom a jeśli ikony sa na swoich miejscach to znaczy ze HotKeybord je przestawia.
1. Odinstaluj HotKeybord i ustaw ikony w róznych miejscach na puplicie.
2. Wyłącz i włącz koputer.
3. Jeźeli ikony sie poukładały to znaczy ze cos innego przeszkadza ikonom a jeśli ikony sa na swoich miejscach to znaczy ze HotKeybord je przestawia.
start –> uruchom –> regedit –> OK
otwierasz:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
i usuwasz wartość o nazwie NoSaveSettings, jeśli tam jest
otwierasz:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
i usuwasz wartość o nazwie NoSaveSettings, jeśli tam jest
Strona 1 / 1