Nieprawidłowe uruchamianie i coś jeszcze.
Odpowiedzi: 4
-
Uruchomiłem eventvwr.msc i okazało się, że w zakładce system jest całe mnóstwo błędów, ostrzeżeń i komunikatów. Tak na oko to będzie tego wsztskiego .... może i z tysiąc. Ale przy żadnym nie znalazłem informacji żeby wpływał na explorera. Najczęsciej występują dwa błedy: 1 związany z utratą połączenia z IP - laptop łączy się z siecią bezprzewodowo i czasem zrywa sie połączenie na kilka sekund. 2 błąd o źródle atapi - jakieś urządzenie nie odpowiedziało w limicie wyznaczinego czasu. Moje tłumaczenie nei jest może zbyt jasne, może nawet bezużyteczne, ale może ktoś coś bedzie umiał powiedzieć na ten temat. Pozdrawiam i dziękuję za dotychczasową pomoc.
-
[quote=Rebe]Oczywiście, że tak Over - bo puste to potrafią tylko nieudolnie silić się na dowcip lekuchny jak gwiazda neutronowa.[/quote] Nie ma potrzeby, żeby od razu rzucać wyzwiskami.
-
[quote=Rebe]1. Pewnei warto sprawdzić jakie procesy się ładują przy starcie i który z nich blokuje start explorera. Ew. spróbowac sam plik expolrer.exe podmienić ( np. poprzez expand z konsoli odzyskiwania ). 2. Ustaw kursor na ramce okna managera i kliknij ( ze 2x).[/quote] połasił się na "mądre głowy" ;)
-
1. Pewnei warto sprawdzić jakie procesy się ładują przy starcie i który z nich blokuje start explorera. Ew. spróbowac sam plik expolrer.exe podmienić ( np. poprzez expand z konsoli odzyskiwania ). [b]Jak tego dokonać?[/b] 2. Ustaw kursor na ramce okna managera i kliknij ( ze 2x). [b]Genialne. Zawsze wierzyłem, że najprostrze rozwiązania są najskuteczniejsze :).[/b]