Nieprawidłowa relokacja biblioteki DLL systemu?????

[b]Witam! Może najpierw konfiguracja PC:[/b] Procesor: AMD Athlon 64 3000+, Płyta głowna: AsRock ALive NF6G-DVI, Dysk: Samsung 80GB SATA II, DDR2: 2x 256MB PDP 533MHz i 2x512 Kingston 667Mhz Karta graficzna: zintegrowana nvidia 6100 430 Karta muzyczna: zintegrowana Realtek System operacyjny: Microsoft Windows Home Edition SP2 PL [b]Problem:[/b] [b]Po zainstalowaniu sterowników (obojętnie czy z płyty dołączonej do płyty głownej czy z oficjalnej strony AsRocka) wyskakuje ten oto błąd: [/b] RTHDCPL.EXE - Nieprawidłowa relokacja biblioteki DLL systemu Biblioteka systemowa DLL user32.dll została zrelokowana w pamięci. Aplikacja nie będzie działać prawidłowo. Powodem relokacji było to, że biblioteka DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX zajmowała zakres adresów zarezerwowanych dla systemowej biblioteki DLL. Należy skontaktować się z dostawcą w sprawie nowej biblioteki DLL. [b]Ten błąd zawsze wyskakuje na czerowo(czyli błąd krytyczny) po ponownym uruchomieniu komputera. Próbowałem wszystkiego co się da, czyli: zainstalowałem ponownie sterowniki, ściągałem nowe, próbowałem wyłączyć raportowanie błędów itd. Może macie jakieś pomysły? Byłbym bardzo wdzięczny. Dzięki [/b]

Odpowiedzi: 2

Ok, dzięki wielkie "Żółty" :-) Na przyszłość będę pamiętał :-) Temat uważam za zamknięty; wszystko już dobrze działa. Dzięki za pomoc :-)
mkondrak
Dodano
23.05.2007 01:38:11
Przyklejony temat w tym dziale - zajrzyj tam. PS Patrz trochę w jakich działach tematy umieszczasz ;)
Żółty
Dodano
23.05.2007 01:17:37
mkondrak
Dodano:
23.05.2007 01:13:06
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1