Niemoźność inicjacji pliku DLL
Dzień dobry :D
Taki problem mi się pojawił : klikam myszą i wyskakuje monit błędu "Cannot initialize ressource DLL,Press OK to exit..." i przewaźnie po OK idzie dalej swoim trybem , w zaleźności od tego co chciałem zrobić.Uruchamia się menu kontestowe lub np. jakaś aplikacja.Jednak wczoraj ściągnęłem z netu program w formie pliku skompresowanego zip ,a przy próbie jego otwarcia wyskoczył mi ten właśnie błąd,a dalej było puste okno exploratora .Tak jakby tam nic nie było.W innych zaś przypadkach pojawienie się tego błędu oznacza całkowitą blokadę kompa ,źe pomoźe tylko restart.
Jak się pozbyć tego problemu?Proszę o pomoc.
Taki problem mi się pojawił : klikam myszą i wyskakuje monit błędu "Cannot initialize ressource DLL,Press OK to exit..." i przewaźnie po OK idzie dalej swoim trybem , w zaleźności od tego co chciałem zrobić.Uruchamia się menu kontestowe lub np. jakaś aplikacja.Jednak wczoraj ściągnęłem z netu program w formie pliku skompresowanego zip ,a przy próbie jego otwarcia wyskoczył mi ten właśnie błąd,a dalej było puste okno exploratora .Tak jakby tam nic nie było.W innych zaś przypadkach pojawienie się tego błędu oznacza całkowitą blokadę kompa ,źe pomoźe tylko restart.
Jak się pozbyć tego problemu?Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 3
dziwne –nie wiem jak ale błąd o którym pisałem zniknął.Rozładowanie z kompresji zip działa normalnie.Widocznie jakiś błąd systemowy ,który sam się naprawił.
W dzienniku zdarzeń teź nic nie mogę znaleźć.
Info o błędzie juź mnie nie dręczy, hura :D
Pozdrawiam
W dzienniku zdarzeń teź nic nie mogę znaleźć.
Info o błędzie juź mnie nie dręczy, hura :D
Pozdrawiam
Start > Panel sterowania > Narzędzia administracyjne > Podgląd zdarzeń
Wlaśnie nie podaje źadnych informacji, a podgląd zdarzeń–jak się wchodzi,bo nigdy nie korzystałem?
Strona 1 / 1