Niedziałające przeglądarki

Mam IE 6,0 oraz opere 8,5 z której koźystam najczęsciej. Mam połączenie sieci bezprzewodowej z której mam neta, ale opera i IE nie wyswetlaja mi stron, neta napewno mam bo terz pisze do was z explorera windows (mój komputer i zamiast C:\ wpisłaem www.forum...) TLen tez mi działa i połączenie sieciowe pokazu je neta mam. Jedna przeglądarki IE i Opera nie działają. Przed tym mialem na kompie wirusa zassanego przez spysheriff, usunołem go do zera, jednak z tego co zauwazłem w opcjach internetowych\połaczenia\ustawinia połączenia telefonicznego i wirtualnej sieci web
Itam okinko gdzie wyswietla sie mała ikonka tlefonu i niema nic, a było. prubowałem dodac połączenie (modem lub siec ISDN) niema tam jednak zadnych normalnych sieci tylko bluetooth, przez który sie nie łącze z netem tylko przez siec bezprzewodową.
Pytanie: jak zrobic aby wy tym oknie pokazł się odpowiedni modem "telefonik:P" bo uwaźam ze jest to tego wina.
ponowna konfiguracja sieci nic nie dała.

Odpowiedzi: 1

Po pierwsze to się upewnij źe nie masz więcej syfu na kompie. Po drugie to propnuje wykonać naprawe systemu z dysku instalacyjnego, i po trzeci aktualizacja systemu. Moźesz się teź pokusić o instalację IE7 która została teraz wydana w wersji beta 2 i jest do zassania z centrumxp.pl.
pulkownik
Dodano
03.02.2006 09:54:06
BulletossS
Dodano:
03.02.2006 05:30:38
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1