niedostepny folder?
Witam. Pisze na tym forum poniewaz mam pewien problem z Win XP. Niedawmno robiłem reinstalke windowsa(usunołem starego i zainstalowałem nowego) na jednej z partycji miałem folder z waznymi dokumentami. Wczesniej wszystko było OK. ale po zainstalowaniu nowego windowsa folder nie daje sie otworzyć tzn. pojawia się okienko z napisem: "F:Moje Dokumenty nie jest dostępny. Odmowa dostępu." bardzo by mi zaleźało źeby dostać się do tego folderu prubowałem juź na prze róźne sposoby i nic. Program Antywirusowy skanijąc ten folder normalnie skanuje pliki znajdujące się w nim lecz nie da sie go otworzyć! Niewiem co mam robić i dlatego zwracam sie do was o pomoc.. byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł rozwiącać ten problem. Ja nie mam pojęcia jak to zrobić... zhackować czy jak, moźe są jakieś programy do tego – niewiem!.. czekam na wasze podpowiedzi.. pozdroo.. Dzieki;)
Odpowiedzi: 6
Rebe dobrze Ci poradził kolego bo problem który opisałeś to jest totalny standart na który odpowiedzi jest cała masa. I kaźda odpowiedź będzie na twój problem ta sama :D Więc wpisz w wyszukiwarkę "przejmowanie uprawnień" i do dzieła! :D
nie noo co Ty bardzo Ci dziękuje za pomoc pozdrawiam ;)
yacmen:
bez przestady...
Dzieki jestes wielki ech.. dzieki pozdroo :D
Co prawda nie bardzo wiem jak to czytać, ale przyjmę, źe nie było to zająknięcie przed wpisaniem słowa z czterech liter zloźonego, a ogolnie uznanego za wulgaryzm :wink:
bez przestady...
yacmen:
czy ja wiem... niesadze zebym cokolwiek znalazl... przynajmniej to o o mi chodzi.. licze na pomoc od kogos....
Zanczy trzeba przyjechać i za Ciebie zrobić ?
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=40538 pkt 11 i 11.1
czy ja wiem... niesadze zebym cokolwiek znalazl... przynajmniej to o o mi chodzi.. licze na pomoc od kogos....
Strona 1 / 1