NIEBIESKI OBRAZ I BLAD !!!!POMOCY
AMD Athlon XP 2700+ 2.16GHz,512Mb ram
Mam problem co jakis czas bez zadnego ostrzezenia komputer staje i wyskakuje BLUE SCREEN i blad:Trzeba zresetowac kompa i wtedy juz chodzi i blad nie wyskakuje.Niestety przejzalem cale forum i nigdzie nie ma odpowiedzi na moj blad dlatego prosze o pomoc
oto blad:
0x0000000 (0x6F50203B,0x00000002,0x00000000,0x804DC244)
Prosze o rade...:(
Mam problem co jakis czas bez zadnego ostrzezenia komputer staje i wyskakuje BLUE SCREEN i blad:Trzeba zresetowac kompa i wtedy juz chodzi i blad nie wyskakuje.Niestety przejzalem cale forum i nigdzie nie ma odpowiedzi na moj blad dlatego prosze o pomoc
oto blad:
0x0000000 (0x6F50203B,0x00000002,0x00000000,0x804DC244)
Prosze o rade...:(
Odpowiedzi: 6
Skoros taki zdolny, to moze mi jeszcze z tych numerkow podasz 6 z 49 ? :wink:Rebe:
Toź, źem zapodął, źe z pozostałych nazwę wywróźyłem :lol: :wink:
Dezawuujesz me zdolności wieszcze i tyle :(
EL NINO:
Cos mi sie wydaje ze polknales jedna cyferke lub literke z tego bledu, poniewaz po "x" powinno byc osiem znakow. U Ciebie jest ich siedem – 0x0000000.
I po co nałatwiznę idziesz ? – Toź, źem zapodął, źe z pozostałych nazwę wywróźyłem :lol: :wink:
Dezawuujesz me zdolności wieszcze i tyle :(
Cos mi sie wydaje ze polknales jedna cyferke lub literke z tego bledu, poniewaz po "x" powinno byc osiem znakow. U Ciebie jest ich siedem – 0x0000000.
ostanio jak miałem BS to uruchomiłem kompa w awaryjnym i usunąłem program, który wcześniej zainstalowałem i pomogło :)
Jak ja zacząłem szukać przyczyny takich resetów po "numerkach" to sie okazało, źe powodem tego moźe być dosłownie wszystko. Przeczytałem setki stron i artykułów na ten temat, zajęło mi to z tydzień i dalej byłem zielony co to moźe być. W końcu zacząłem sprawdzać wszystko po kolei i sie okazało, źe to przez sterowniki ATI. Ściągnąłem sobie nowe sterowniki i juź nie mam tego problemu. Ostatnio kupiłem drukarke HP, zainstalowałem sterowniki, nie minęły nawet 2 godzinki i co..........RESET. Ściągnąłem sterowniki z neta i.....do tej pory źadnego reseta. Teraz juź nie instaluje źadnych sterowników z płyt, jakie sie dostaje do zakupionego sprzętu. Więc sprawdź najpierw te "mniejsze rzeczy" a potem dopiero czy to nie wina sprzętu (m.in. zasilacz,pamięć, płyta gł., hdd itd :)
Po dodatkowych "numerkach" moźna sądzić, źe to jednak IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL – sprawdź, prosze, bo moźe to dobry trop.
Strona 1 / 1