Niebieski ekran i GeForce 2 MX
Hej.
Z tego co poczytałem na forum to resetowanie kompa i pojawianie sie niebieskiego jest zwiazane z karta graficzna tylko nie wiem czy karta jest cos nie tak czy nie mam zainstalowanych jakis sterownikowczy sam juz nie wiem.
Mam karte grafiki GeForce 2 MX 64MB i jakie mam zainstalowac sterowniki do niej ? i z kad ?
Juz 6 raz instalowalem WinaXP Pro ale dopiero po 6 instalaci czyli tej co mam teraz zaczelo sie pokazywac bledy bo wczesniej sie nie pokazywaly.
POMOCYYYYYYYYYY!!!
Z tego co poczytałem na forum to resetowanie kompa i pojawianie sie niebieskiego jest zwiazane z karta graficzna tylko nie wiem czy karta jest cos nie tak czy nie mam zainstalowanych jakis sterownikowczy sam juz nie wiem.
Mam karte grafiki GeForce 2 MX 64MB i jakie mam zainstalowac sterowniki do niej ? i z kad ?
Juz 6 raz instalowalem WinaXP Pro ale dopiero po 6 instalaci czyli tej co mam teraz zaczelo sie pokazywac bledy bo wczesniej sie nie pokazywaly.
POMOCYYYYYYYYYY!!!
Odpowiedzi: 13
to moźe wiesz dlaczego mnie wywala z gier ?? po jakims czasie jak gram !! :( bo mnei to zaczyna denerwować gram sobie a tu mnei wywala do windowsa i tyle i nie moge wrucić do gry msuze ja uruchamiac od nowa i nowu wszystko msuze ustawic :–/ dlaczego ?
Spoko wszystko jest w porządku, poprostu te sterowniki nie mają podpisu cyfrowego.
Zainstalowałem sterowniki z numerkiem Win2K–XP_23.11 do GeForca. Przy instalacji wyskoczyło mi coś takiego hmm...źe nie przeszło przez certyfikat windowsa czy coś takiego no ale dałek ktynułuj.Tak miało być czy coś jest nie tak hm...??
Musisz najpierw odinstalować tamte.
SLAY3R – Thx. Ale za to mam tragiczny transfer :) eh...ta sieć LAN moźe ludzi dobić czasami :–P
Aha...ja mam zainstalowane sterowniki te opisywane wyzej w mojej ospowiedzi...to moge instalować te na te co mam ?? :?
Aha...ja mam zainstalowane sterowniki te opisywane wyzej w mojej ospowiedzi...to moge instalować te na te co mam ?? :?
Ja zainstalowałem sterowniki do GeForce 2MX 100/200 64MB – 30.82_winxp. Tylko jest jeden problem wszystko gra super i chodzi ok ale hmm....czasami mnie z gier wywala i wraca do Windowsa XP dlaczego ??
Aha i podajcie mi adres skad moge sciagnac wersje sterownikow ktore opisujecie ?? !!
Aha i podajcie mi adres skad moge sciagnac wersje sterownikow ktore opisujecie ?? !!
dla geforce 2 MX 200/400 sa tez sprawdzone sterowniki 23.11
Potwierdzone przez ministerstwo środowiska :mrgreen:
Ale one są jedyne w swoim rodzaju :D
Ale one są jedyne w swoim rodzaju :D
najlepsz to są 28.32 :D
Jest coś nie tak ze Sterownikami GeForca 2 MX 100/200 jestem tego pewny zawiesza sie system tzn. zatrzymuje sie i musze twardego reseta dawac !! Jakie sa najleprze sterowniki ?? ale takie najleprze ktore beda dzialac bez zadnego ALE !!!!!
Ja to teź przeźyłem.4 preinstal.Przed kaźdym "błękitny ekran śmierci".
U mnie wymienili dysk.Na gwarancji.
Na str.producenckich są uaktualnienia sterowników,trzeba poszukać... :)
[niedawno uakt.sterowniki do dysku ze str.producenckiej].
U mnie wymienili dysk.Na gwarancji.
Na str.producenckich są uaktualnienia sterowników,trzeba poszukać... :)
[niedawno uakt.sterowniki do dysku ze str.producenckiej].
napisz coś więcej o sprzęcie jaki masz bo to moźe być spowodowane czymś innym niź kartą graficzną bo jak np. mash sdi to moźe być to
Strona 1 / 1