@ nie za friko

http://fakty.interia.pl/news?inf=507042
Protestujcie moze to coś da – http://fakty.interia.pl/protest

Co o tym myślicie? zawsze przeciez bedzie mozna zalozyc konto na zagranicznym portalu ale mysle ze nie wszyscy nowi uzytkownicy komputerow sobie moga z tym poradzic – chodzi mi o osoby starsze lub np nie znajace jezykow.

Odpowiedzi: 10

Przejdziemy wszyscy do yahoo.com :lol:
Tomekk
Dodano
31.05.2004 22:39:39
szkoda gadać na takie tematy bo cóź te nasze biedne
"osły" wiedzą o necie i komputerach:

Tydzień temu o małą analizę wiedzy naszych posłów na temat komputerów, Internetu i zagadnień z tym zwiazanych pokusiła się Interia. Wynika z jej dosyć jasno, źe większość z nich jest na poziomie pani Hanny Kuzińskiej, Podsekretarza Stanu w Ministerstwie Edukacji Narodowej i Sportu, która wygłosiła sławne juź zdanie, iź "tłumaczenie z Microsoft na Linux to prosta sztuczka...". Cóź więc moźemy oczekiwać..

cytat pochodzi z
http://news.di.com.pl/?lp=6404
gdzie ten temat teź jest omawiany
Xior
Dodano
31.05.2004 20:39:08
Bzdura totalna... :idea: Szczerze powiedziawszy mnie mało interesuje czy to wejdzie w źycie, czy nie, bo bezsensowny przepis, to martwy przepis – a martwych przepisów się nie przestrzega i teź wątpię aby ktokolwiek miał odwagę je egzekwować. Więc nawet jak wprowadzą tego 'fijołka', to nic się nie zmieni diametralnie, a przepis i tak poźyje moźe miesiąc, czy dwa... :idea:

TIMO :!:
Pawek
Dodano
31.05.2004 17:50:52
oni juz tacy sa. robia bezsensowne ustawy bo za to maja kase. zamiast zrobic jedna porzdna to wymyslaja steki innych. To Jest Wlasnie POLSKA.
gieras
Dodano
31.05.2004 17:35:10
Ale co oni (rząd, posłowie, złodzieje czy jak im tam) będą z tego mieli? Bo ja nie rozumiem, po co robić coś co nie przyniesie zysku. Zamykamy coś i zabraniamy czegoś, tylko dla samego faktu? Przecieź wiadomo, źe więcej niź 90% uźytkowników poczty elektronicznej nie zgodzi się na płacenie i załoźy konta na zagranicznych serwerach. Chyba, źe tego tesh zabronią – odpowiednią ustawą. Głupota ludzka nie zna granic. :?
pawelwiejek
Dodano
31.05.2004 16:40:43
FlaQs:
chcieli ludzie unii to beda ja miec... no comment

Nie tłumaczmy głupoty części polskich parlamentarzystów wstąpieniem do Unii. Akurat ta ustawa nie ma nic współnego z wymaganiami UE.
Kuba
Dodano
31.05.2004 16:25:54
gieras:
bylo juz wiele takich bezsensownych projektow na lawach poslow.

Oni maja same bezsensowne pomysly.
theboss78
Dodano
31.05.2004 16:17:53
ja tez nie wierze ze ta ustawa wejdzie w zycie. bylo juz wiele takich bezsensownych projektow na lawach poslow.
gieras
Dodano
31.05.2004 16:03:22
chcieli ludzie unii to beda ja miec... no comment
FlaQs
Dodano
31.05.2004 13:35:26
:–) nie wierze, źe doszło by do uchwalenia tej ustawy.
W kaźdym razie jakby nawet doszło, kaźdy z portali zarejestrował by sobie firme zajmującą się obsługiwaniem darmowych kont i nawet byśmy róźnicy nie zauwaźyli :–)
Kuba
Dodano
31.05.2004 13:05:35
szlauf
Dodano:
31.05.2004 11:38:29
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1