Nie wydaje sie wam...?
...Ze Gadu–Gadu strzelilo sobie samobuja,zamieszczajac te informacje na swojej stronie
Moze sie myle ale wydaje mi sie ze usluga "Windows Update"dziala tylko na legalnych oprogramowaniach Windows a w wiekszosci z nas nie kazdego stac na legalne oprogramowanie Microsoftu...
W takiej sytuacji wiekszosc uzytkownikow tego komunikatoro przesiadzie sie na inne aby miec bezproblemowe dzialanie...
Co o tym myslicie ?
Uwaga! W związku z problemami z działaniem Gadu–Gadu pod systemem Windows 2000 i XP informujemy źe do poprawnej pracy naleźy zainstalować wszystkie uaktualnienia systemu– uźywając polecenia "Windows Update
Moze sie myle ale wydaje mi sie ze usluga "Windows Update"dziala tylko na legalnych oprogramowaniach Windows a w wiekszosci z nas nie kazdego stac na legalne oprogramowanie Microsoftu...
W takiej sytuacji wiekszosc uzytkownikow tego komunikatoro przesiadzie sie na inne aby miec bezproblemowe dzialanie...
Co o tym myslicie ?
Odpowiedzi: 15
technogirl:Kupując nowy komp zazwyczaj tez dostajemy system, który jest niejako wliczony w sprzet, wiec nie widze problemu. No chyba ze ktos kupuje na giełdzie
Ja kupiłem w sklepie, kilku kolegów ze szkoły kupiło i nie dostaliśmy takiego bonusa jak Windows. Ja problem widzę. Zazwyczaj to Windowsa trzeba dokupić albo w inny sposób ukraść. Jakby hardware teź moźna było w tak prosty (takźe nielegalny) sposób powielać jak software to proceder wyglądałby tak samo. Na /szczęście/ tak nie jest i dla tego koszty całości kompa pokrywają części– ich nie da rady "za zetkę" dostać. Kupując nowy sprzęt całą zgromadzoną nań kwotę zwykło się przeznaczać na dobre podzespoły a nie na legal i czyste sumienie.
Jakos nie robie Update'ów i GG chodzi dobrze...
Co to za farmazony z tym gg. Tez nie robie update Windy i gg tez nie aktualizuje bo po co:P
wszystko chodzi jak trzeba.
Co do legalnosci Windy:
Kupując nowy komp zazwyczaj tez dostajemy system, który jest niejako wliczony w sprzet, wiec nie widze problemu. No chyba ze ktos kupuje na giełdzie
wszystko chodzi jak trzeba.
Co do legalnosci Windy:
Kupując nowy komp zazwyczaj tez dostajemy system, który jest niejako wliczony w sprzet, wiec nie widze problemu. No chyba ze ktos kupuje na giełdzie
Jeśli nie instaluje sie uaktualnień GG, to bez źadnych updatów systemu XP chodzi dobrze Gadu.
Po pierwsze nie widzę w tym źadnego strzału samobójczego. Po drugie wcale nie uwaźam, źe do poprawnedo działania gg, koniecznie trzeba instalować Movie Maker'a 2.0 czy teź WMP9...
1. WindowsUpdate działa normlanie na piratach. To Windows XP SP1 nie działa.
2. Kaźdą poprawkę która jest na WindowsUpdate moźna np znaleść na www.centrumxp.pl/download/update i ztąd to ściągnąć.
3. Jeśli ktoś nie wyłączył opcji automatycznej aktualizacji, poprawkami nie musi się juź w ogóle martwić.
2. Kaźdą poprawkę która jest na WindowsUpdate moźna np znaleść na www.centrumxp.pl/download/update i ztąd to ściągnąć.
3. Jeśli ktoś nie wyłączył opcji automatycznej aktualizacji, poprawkami nie musi się juź w ogóle martwić.
Doktor X:...Ze Gadu–Gadu strzelilo sobie samobuja,zamieszczajac te informacje na swojej stronieUwaga! W związku z problemami z działaniem Gadu–Gadu pod systemem Windows 2000 i XP informujemy źe do poprawnej pracy naleźy zainstalować wszystkie uaktualnienia systemu– uźywając polecenia "Windows Update
Moze sie myle (...)
mylisz sie
Rebe:Ja tam się na komunikatorach nie znam, ale jak czytam....wiekszosci z nas nie kazdego stac na legalne oprogramowanie Microsoftu...
to mnie zwykła , ludzka kur.... ogarnia.
Czytam o problemach z kartami ze 2000zł, ze sprźetem za 5000 i więcej i mi takie penisy pisza, źe ich nie stać na 700zł – trochę szacunku dla cudzej pracy – objawia isę to między innymi tym, źe się za nią płaci.
A takie usprawiedliwiania to moźesz sobie w d... wsadzić – wyrzuć komputer, zainstaluj Linuksa i przesań farmazony wstawiać o biedzie z nędzą.
Po ki c.....zort komu system legalny, po co legalne gry, po co programy – są przecieź cracki, seriale i inne strony warezu pełne.
Tyle, źe niektórzy z Was ciągle nie rozumieją dwóch rzeczy:
1. źe kraść to nie tylko grzech, ale i najzwyklejsze sukinsyństwo
2.źe w efekcie takich właśnie działań ceny systemów i programów są takie jakie są i miast spadać będą rosły.
PS.
A jak sięk omuś mój ton nie podoba to oświadczam, źe moźna mnie tam gdzie Pana Majstra pocałować. :twisted:
Ton wysoki, ale oczywiście w 100% przezemnie popierany.
Lepiej być legalnym i mieć troszke słabszy sprzęt.
(uźywanego windowsa moźna kupić juź za 200 zł np. na allegro.pl)
Niź poprostu "okradać"
Rebe:Ja tam się na komunikatorach nie znam, ale jak czytam....wiekszosci z nas nie kazdego stac na legalne oprogramowanie Microsoftu...
Czytam o problemach z kartami ze 2000zł, ze sprźetem za 5000 i więcej i mi takie penisy pisza, źe ich nie stać na 700zł – trochę szacunku dla cudzej pracy – objawia isę to między innymi tym, źe się za nią płaci.
A takie usprawiedliwiania to moźesz sobie w d... wsadzić – wyrzuć komputer, zainstaluj Linuksa i przesań farmazony wstawiać o biedzie z nędzą.
Po ki c.....zort komu system legalny, po co legalne gry, po co programy – są przecieź cracki, seriale i inne strony warezu pełne.
2.źe w efekcie takich właśnie działań ceny systemów i programów są takie jakie są i miast spadać będą rosły.
Niech sprzedadzą kartę za 2000 zł kupią Windowsa za 700 i jeszcze 1300 zostanie na ..... kartę i gry :idea: :idea:
Rebe:PS.
A jak sięk omuś mój ton nie podoba to oświadczam, źe moźna mnie tam gdzie Pana Majstra pocałować. :twisted:
Węrzykiem
gol gol młodych szakali :lol: :lol: :lol:
100:0 dla tlenu 8)
100:0 dla tlenu 8)
Doktor X:...Ze Gadu–Gadu strzelilo sobie samobuja,zamieszczajac te informacje na swojej stronie
Pewnie, ze tak ale mnie to rybka bo nie uzywam GG.
Ja tam się na komunikatorach nie znam, ale jak czytam
PS.
....wiekszosci z nas nie kazdego stac na legalne oprogramowanie Microsoftu...
PS.
a ikonka pod twoim postem zostala :twisted:brtx:a juz dawno nie uzywam GG
ja do gg przywzwyczajony, probowalem kiedys sie bawic tlenem ale cos dziwny jak dla mojej osoby
a juz dawno nie uzywam GG
ja mam pirata, a update robi mi sie regularnie, wiec gadu–gadu chodzi porzadnie. :wink:
Strona 1 / 1