Nie wiem co się dzieje
Hm... Mam problem – gdy otwieram folder (gdzie sciągam pobierane pliki) system się "jakby" wiesza choć mogę przy kombinacji klawiszy alt+tab zmieniać okna i jeśli chodzi o tlena to rozmawiać, i nic poza tym. Tylko ponowny gorący restart pomaga w "odwieszeniu" kompa ale i tak nie mogę sie dostać do tego folderu ponownie :( więc koledzy i koleźanki moi drodzy pomóźcie jeśli moźecie ;)
Odpowiedzi: 3
[quote="raczek1990"] gdy otwieram folder (gdzie sciągam pobierane pliki)
Z tego wynikałoby, źe jest to albo folder przeglądarki albo programu do ściągania plików (moze być folder wybrany ręcznie do ich zapisywania ale pozostający jednak w "ścisłym związku" z tym programem..)
Tak czy siak ciesze się, źe pomogło i pozdrawiam!
1 primo: To nie są foldery ani przeglądarki ani programu do sciągania:)
2 primo: Pliki temp regularnie czyszczę ;)
3 primo: Dzięki za info z tym netem to pomogło :)
4 rpimo: Wydaje mi się źe przyczyną był jeden plik którego ściągnięcia nie dokończyłem a który usunąłem:P
Po 5 primo i ostatnie: Wielkie dzięki:) Pozdro:)
2 primo: Pliki temp regularnie czyszczę ;)
3 primo: Dzięki za info z tym netem to pomogło :)
4 rpimo: Wydaje mi się źe przyczyną był jeden plik którego ściągnięcia nie dokończyłem a który usunąłem:P
Po 5 primo i ostatnie: Wielkie dzięki:) Pozdro:)
sprobuj uruchomic kompa i nie wchodzac do internetu wejsc do tego folderu i go wyczyscic (w razie potrzeby odlacz kabel sieciowy) jak juz uda ci sie go oproznic to zobacz czy dalej bedzie tak zamuliscie. mysle ze chodzi ci o folder twej przegladarki. znajdz w opcjach ile miejsca na dysku zajmuja pliki tymczasowe i jak masz duzo 50,100 i wiecej mb to zmniejsz to ilosc, na powiedzmy 5 mb. Jezeli to jakis program do sciagania piluj aby nie gromadzilo ci sie w takmi folderze za duzo plikow, regularnie go czysc recznie albo z poziomu programu.
nie wiem czy to pomoze daj znac
nie wiem czy to pomoze daj znac
Strona 1 / 1