Nie widać obrazków

Witam. Nie mogę otworzyć występującego w tekście obrazka. Zamiast obrazka jest mały kwadracik z czerwonym krzyżykiem. Klikam na krzyżyk i zero reakcji. W jaki sposób rozwiązać zaistniały problem? Za dobre rady z góry serdecznie dziękuję.Pozdrawiam Rysbar.

Odpowiedzi: 8

Choroba, aż już szykowałem blankiecik pod rachunek za pomoc. Ktoś się nachapał zamiast mnie... A to niefart #-o
XanTyp
Dodano
12.03.2010 18:09:03
No - to teraz poczułem się urażony ... tak bardzo chciałem zobaczyć te krzyżyki .... ale cieszę się, że mimo wszystko problem udało się rozwiązać; a na przyszłość dobra rada: choć raz przeczytaj przed wysłaniem to co napisałeś.
Veers
Dodano
12.03.2010 10:27:52
Witam Panowie. Mój błąd - urażonych serdecznie przepraszam! Rozwiązanie problemu znalazłem w serwisie, stąd tygodniowa zwłoka. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam. Rysbar
Rysbar
Dodano
12.03.2010 08:35:04
Byłem u techników. Akurat odpalali szklaną kulę na beta testach... 8-[
XanTyp
Dodano
12.03.2010 04:43:24
Wielce Szanowny Panie Rysbar, śpieszę poinformować, że na takie a nie inne poczucie humoru, czy też uszczypliwą odpowiedź sam Waszeć sobie zapracowałeś w pocie czoła. Regulamin powinieneś przeczytać - ot choćby dlatego że go akceptujesz podczas rejestracji - więc nie wiem dlaczego miałbym do niego dodatkowo odsyłać? Po to by zwrócić ci jakąś szczególną uwagę na punkt: [quote]Pytania formułuj zrozumiale, rzeczowo i konkretnie[/quote] ?? Na wypadek gdybyś nie zauważył: szklana kula jest nadal na przeglądzie technicznym, a wakat wróżki z powodów finansowych jeszcze długo nie poczuje się być zagrożony. I nie piszę tego jako moderator, lecz osoba, która miała jakoś ochotę na pochylenie się nad "problemem", ale zupełnie nie ma ochoty na wprowadzanie metod Stalinowskich w wyciąganiu informacji. W mojej sygnaturce znajduje się link, pod którym znajdziesz coś z czym naprawdę warto się zapoznać. Istnieje szansa że po zapoznaniu się z owym tekstem doznasz czegoś na kształt olśnienia. @XanTyp - skąd wiesz że chodzi o przeglądarkę ?? Czy Kuba zaimplementował jakieś funkcje o których nie wiem ? ;)
Veers
Dodano
12.03.2010 00:29:47
Czekałeś tydzień na objawienie i tylko na tyle Cię stać? Nie podałeś żadnego konkretu: nazwy przeglądarki, jej wersji, nic o ew. programach współpracujących z nią/pod nią (wtyczki, dodatki)... Nul. Zero. I spodziewasz się pomocy? Dałeś ogłoszenie, przyjęliśmy do wiadomości i czekamy na detale. Nie licz, że coś ci ktoś błyskotliwego doradzi kiedy nawet nie wiadomo od czego zacząć ](*,)
XanTyp
Dodano
11.03.2010 22:33:19
Wielce szanowny Panie Veers. Dziękuję za "uszczypliwą" odpowiedż na zadane pytanie. Rozumiem, że nie każdy jest moderatorem i nie każdy ma takie "poczucie" humoru. Nie mniej jednak od moderatora oczekiwałbym uwagi w stylu - przeczytaj regulamin,lub coś podobnego. Ewentualnie wskazać jakie dodatkowe informacje są potrzebne itp,itd. Ale.. będąc wdzięczny za udzieloną odpowiedż przesyłam pozdrowienia. Rysbar
Rysbar
Dodano
11.03.2010 22:16:56
Rozumiem, że chciałeś się podzielić tym irytującym faktem? Jeśli chodzi o odpowiedź na zadane pytanie, to na podstawie podanych informacji można jedynie odpowiedzieć: "blacha falista się pogięła i nie ma co trzeć"....
Veers
Dodano
04.03.2010 13:13:56
Rysbar
Dodano:
04.03.2010 13:09:34
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1