Nie widać obrazków
Witam. Nie mogę otworzyć występującego w tekście obrazka. Zamiast obrazka jest mały kwadracik z czerwonym krzyżykiem. Klikam na krzyżyk i zero reakcji. W jaki sposób rozwiązać zaistniały problem? Za dobre rady z góry serdecznie dziękuję.Pozdrawiam Rysbar.
Odpowiedzi: 8
Choroba, aż już szykowałem blankiecik pod rachunek za pomoc. Ktoś się nachapał zamiast mnie... A to niefart #-o
No - to teraz poczułem się urażony ... tak bardzo chciałem zobaczyć te krzyżyki .... ale cieszę się, że mimo wszystko problem udało się rozwiązać; a na przyszłość dobra rada: choć raz przeczytaj przed wysłaniem to co napisałeś.
Witam Panowie. Mój błąd - urażonych serdecznie przepraszam! Rozwiązanie problemu znalazłem w serwisie, stąd tygodniowa zwłoka. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam. Rysbar
Byłem u techników. Akurat odpalali szklaną kulę na beta testach... 8-[
Wielce Szanowny Panie Rysbar, śpieszę poinformować, że na takie a nie inne poczucie humoru, czy też uszczypliwą odpowiedź sam Waszeć sobie zapracowałeś w pocie czoła. Regulamin powinieneś przeczytać - ot choćby dlatego że go akceptujesz podczas rejestracji - więc nie wiem dlaczego miałbym do niego dodatkowo odsyłać? Po to by zwrócić ci jakąś szczególną uwagę na punkt: [quote]Pytania formułuj zrozumiale, rzeczowo i konkretnie[/quote] ??
Na wypadek gdybyś nie zauważył: szklana kula jest nadal na przeglądzie technicznym, a wakat wróżki z powodów finansowych jeszcze długo nie poczuje się być zagrożony.
I nie piszę tego jako moderator, lecz osoba, która miała jakoś ochotę na pochylenie się nad "problemem", ale zupełnie nie ma ochoty na wprowadzanie metod Stalinowskich w wyciąganiu informacji. W mojej sygnaturce znajduje się link, pod którym znajdziesz coś z czym naprawdę warto się zapoznać. Istnieje szansa że po zapoznaniu się z owym tekstem doznasz czegoś na kształt olśnienia.
@XanTyp - skąd wiesz że chodzi o przeglądarkę ?? Czy Kuba zaimplementował jakieś funkcje o których nie wiem ? ;)
Czekałeś tydzień na objawienie i tylko na tyle Cię stać?
Nie podałeś żadnego konkretu: nazwy przeglądarki, jej wersji, nic o ew. programach współpracujących z nią/pod nią (wtyczki, dodatki)... Nul. Zero. I spodziewasz się pomocy?
Dałeś ogłoszenie, przyjęliśmy do wiadomości i czekamy na detale.
Nie licz, że coś ci ktoś błyskotliwego doradzi kiedy nawet nie wiadomo od czego zacząć ](*,)
Wielce szanowny Panie Veers. Dziękuję za "uszczypliwą" odpowiedż na zadane pytanie. Rozumiem, że nie każdy jest moderatorem i nie każdy ma takie "poczucie" humoru. Nie mniej jednak od moderatora oczekiwałbym uwagi w stylu - przeczytaj regulamin,lub coś podobnego. Ewentualnie wskazać jakie dodatkowe informacje są potrzebne itp,itd. Ale.. będąc wdzięczny za udzieloną odpowiedż przesyłam pozdrowienia. Rysbar
Rozumiem, że chciałeś się podzielić tym irytującym faktem?
Jeśli chodzi o odpowiedź na zadane pytanie, to na podstawie podanych informacji można jedynie odpowiedzieć: "blacha falista się pogięła i nie ma co trzeć"....
Strona 1 / 1