Nie umiem dołoźyć pamięci.
W komputerze jest pamięć Hyunday HYMD23264608R–D43 WD–A 256MB PC3200DDR SDRAM400MHzCL3.0.Dołoźyć chciałem kość firmy WILK ELEKTRONIK GR400D64L2.5/256DDR256MBPC3200 DIMM(przepisałem to z kości).Kaźda z nich oddzielnie chodzi ale razem juź nie.Komputer się restartuje,zawiesza lub wyświetla się komunikat ouszkodzonym pliku /WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM/.Mam windowsa xp prof.service pack 2,płyta głuwna to GigabayteGA–85648–RZ(C)(5PCI,1AGP,3DDR DIMM,Audio).Kompletnie się na tym nie znam.Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Odpowiedzi: 3
tyle co wiem na temat pamieci ze timingi moga być inne gdyź pamieć z mniejszym timingiem powinna dopasować sie do drugiej kości, ale błedem jest kupować pamiec o niskim timongu gdyz on bedzie chodzić jak ta słabsza :shock:
A nie są to czasem róźne timingi?? NIe da sie zwolnić jednej pamięci? Jeźeli nie to musisz wymienić na jedną kość na kość innej firmy.
mi tez tak zdarzylo jak mialem dwie rozne kosci, komputer wogole sie nie wlaczal tylko dioda migala :wink: nie pociesze cie.... nic nie poradzilem
Strona 1 / 1