Nie otwiera sie strona Ebay, a wszystkie inne otwieraja się prawidłowo.

Od kilku dni mam problem z otwieraniem stron Ebay, problem dotyczy wszystkich stron, czyli polskiej, angielskiej, amerykańskiej, włoskiej itd. Strona otwiera się bardzo długo (kilka minut), a gdy sie w końcu otworzy, to bez obrazków. Mam dostęp do sieci w kablówce w Poznaniu, łacze 512. Wszystkie inne strony chodzą bardzo szybko i otwieraja się prawidłowo. Jestem podłączony bezpośrednio do modemu kablowego, bez żadnego proxy. Mam też laptopa i gdy podłaczę go do tego samego modemu (odłączając mój PC), to na laptopie nie mam tego problemu, tzn. Ebay ładuje sie bardzo szybko. W kablówce poradzili mi zreinstalowanie XP. Zrobiłem to, ale na tej świeżym Windowskie SP2 Ebay też się się nie otwiera. Gdzie może tkwić problem? Rozmawiałem już z kilkoma "fachowcami" ale nigdy się z czymś takim nie spotkali.

Odpowiedzi: 2

Jakie programy zabezpieczające masz zainstalowane? Jakieś dodatkowe wpisy w hosts?
Bobi
Dodano
27.06.2007 14:14:36
zajrzyj w zakładkę "zabezpieczenia" w opcjach internetowych i ewentualnie zmniejsz restrykcje, szczególnie jeśłi masz poziom niestardardowy [wybierz np. poziom średni].
Endrju
Dodano
27.06.2007 13:56:54
peter72
Dodano:
27.06.2007 12:55:54
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1