Nie nagrywa

Witam

Jest taka sprawa kupilem sobie nagrywarke liteon 52x32x52x i nie nagrywa mi wszystkich plytek np benq ale tylko programem nero bo alcocholem wypala próbowalem juz instalowac rózne wersje nero ale w kazdej jest tak samo :cry:

Odpowiedzi: 4

Nero o ile pamiętam swoje ASPI instaluje.
Były wersje Nero 6 które miały jakiś bug , ale skoro piszesz źe róźne instalowałeś to.....moźe jakies stare ASPI masz w systemie które powodują ten problem. Spróbój odinstalować , sprawdzić wersję ASPI którą masz .
Masz tu ASPI w wersji 1.8 i progr do usuwania i sprawdzania *.bat – mnie działają tez mam Liteona
Seeker
Dodano
18.07.2004 00:12:29
Czy chodzi o takie płytki które mają wygląd starych taśm szpulowych? czy jakos tak? bo tych mi tez nie nagrywa.
technogirl
Dodano
17.07.2004 23:53:44
RzEmIeN:
Kup LG nie bedzie takich problemow 8)

Tia, zmień Mercedesa na BMW.

Buli77, podstawowe pytanie to czy jest moźliwość nagrania innego nośnika za pomocą Nero, jeśli tak to wina moźe leźeć w samym nośniku BenQ i jego współpracy z Nero.
Spróbuj takźe nagrać owy nośnik w Nero ale z minimalną prędkością moźe to przyniesie rozwiazanie.
Niektóre napędy nie współpracują z Nero(Express).
Sytułacja moźe mieć miejsce wtedy gdy do nagrywarki nie był dołączony ten soft.
Zaktualizuj takźe ASPI.
Ewentualnie moźesz ( nie zalecam ) zaktualizować Firmware, ale jest to ostateczność i nie wiadomo czy przyniesie rozwiazanie nie mówiąc o ewentualnych nastepstwach złego flash`owania.
McScr@by
Dodano
17.07.2004 02:25:52
Kup LG nie bedzie takich problemow 8)
RzEmIeN
Dodano
17.07.2004 00:41:19
Buli77
Dodano:
16.07.2004 17:30:09
Komentarzy:
4