Nie moźna zalogować się do końca

Prosze pomóźcie. Mam problem na swoim komputerze.

Po włączeniu, pojawia się panel logowania. Jednak gdy chce włączyć swoje konto pojawia się błąd o nazwie na pasku

psimsvc.exe

a następnie treść dotyczy tego, iź wystąpił jakiś nieznany wyjątek (i podana nazwa)

Niezaloźnie od tego czy kliknie się OK czy teź ANULUJ ramka znika, ale nie pojawia się nic poza tapetą danego konta.

PROSZĘ... nie znam się za bardzo na komputerach, ale kiedy wyszukałam plik (na awaryjnym systemie) psimsvc.exe znalazłąm go tylko w Panda Titanium Antivirus 2005

Próbowałam juź zdeinstalować Pandę ale potrzebuje ona do tego przynajmniej trybu VGA, na który nie mogę się dostać...

PROSZĘ POMÓŻCIE

Odpowiedzi: 3

Spróbuj zatem zalogować się po uruchomieniu systemu w trybie awaryjnym (przycisk F8 po włączeniu komputera) i wtedy przeprowadzić odpowiednie modyfikacje.
Amon–Ra
Dodano
29.08.2005 19:17:52
Problem w tym, źe wciskanie Ctrl+Alt+Del niec nie daje...
Pokazuje sie na sekundę kursor, wskazujący na to iź komputer czeka by wykonać jakąś akcje a potem nic sie nie dzieje
Szpicel
Dodano
29.08.2005 18:01:57
Po ukazaniu się tapety wciśnij kombinację klawiszy Crtl + Alt + Del i na zakładce Aplikacje wybierz przycisk Nowe zadanie. W kolejnym okienku wpisz explorer.exe i naciśnij Enter.
Po ukazaniu się ikon i paska zadań przeinstaluj Pandę.

To juź drugi post dzisiaj o uchybieniach tego programu :?. Tym bardziej utwierdza mnie to w przekonaniu, źe moja krytyczna postawa wobec niego jest jak najbardziej zasadna...
Amon–Ra
Dodano
29.08.2005 17:58:13
Szpicel
Dodano:
29.08.2005 17:50:22
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1