nie można uruchomic kompa

Słuchajcie, walnąłem strasznego babola... zmieniłem nazwę pliku shell32.dll w system32 i zresetowałem kompa i teraz nie moge włączyć komputera... za każdym razem wyskakuje mi komunikat :"WINLOG.exe" Nie znaleziono punktu wejścia procedury UninitializeCriticalSession w bibliotece Karnel32.dll następnie to samo tylko z nagłówkiem LSASS.exe (i dalej to samo) następny komunikat brzmi tak: "Błąd interfejsu użytkownika" nie można załadować biblioteki DLL interfejsu logowania użytkownika msgina.dll skontaktuj sie z administratorem systemu aby zmienić bibliotekę dll następnie system nakazuje reset kompa ale można go sobie resetować tak do ****** śmierci i nic. próbowałem naciskać F8 przy rozruchu i wybierać ostatnia dobra konfiguracja itd. ale to tez nie pomogło... co można zrobić w takiej sytuacji?

Odpowiedzi: 3

wystartuj z płyty z systemem.
chose
Dodano
18.06.2007 19:17:34
ale w trybie awaryjnym już próbowałem włączyć... chodzi o to że komputer wcale sie nie włącza... nawet w trybie awaryjnym zawsze pojawa sie ten komunikat i system nakazuje restart:/ co mam zrobić żeby zrobić re instalacje systemu?
virtual
Dodano
18.06.2007 18:41:54
W tej sytuacji pozostaje uruchomienie kompa w trybie awaryjnym i podmienienie tego pliku na właściwy (np. z płytki z Windowsem) lub reinstalacja systemu.
brachiozaur
Dodano
18.06.2007 18:08:00
virtual
Dodano:
18.06.2007 16:25:26
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1