Nie można odnaleźć pliku źródłowego komunikat
Mam na dysku plik ważący 0 KB, bez rozszerzenia, nie da się go też usunąć.Próbowałem wielu metod, używałem Erasera, Unlockera i nic. Przy próbie zwykłego usuwania występuje komunikat z tytułu tematu.Proszę o jakąś prostą metodę na to "coś".
Odpowiedzi: 3
Da się coś jeszcze zrobić?Na pewno możliwość jest,nie ważne czy trudna czy łatwa w zrobieniu ale może ktoś poda...
W awaryjnym zastosowałem kombinację shift+delete, normalne usuwanie, oczywiście nic. W tej chwili Odkurzacz też nie pomógł. Najpierw z poziomu komend CMD uruchomił wyszukiwanie błędów, następnie zrobił restart i pomimo komunikatu o pomyślnym usunięciu ten plik jest nadal.
Tryb awaryjny też nic nie daje?
Ok - jak masz ochotę pobawić się w dalsze instalacje, proponuję Odkurzacz.
Przynajmniej u mnie działał skutecznie w takich przypadkach (2 czy 3 razy, ale to zawsze coś).
Ewentualnie - zastrzegam sobie, że teraz tu już zgaduję czy tak można i może się nieco zbłaźnię ale co tam :)
Załatw sobie płytkę z jakimś Linuksem, uruchom go bez instalacji i wywal plik spod Lina właśnie.
Może pod innym systemem przestaną na niego działać te tajemnicze siły, które trzymają go pod Windowsem.
Strona 1 / 1
[quote=Fenix189]Da się coś jeszcze zrobić?Na pewno możliwość jest,nie ważne czy trudna czy łatwa w zrobieniu ale może ktoś poda...[/quote] Może by tak z wiersza poleceń komendą 'Del'? (oczywiście jeśli 'to czortostwo' jest na dysku C) Tutaj masz opis stosowania: http://technet.microsoft.com/pl-pl/cc771049(en-us,WS.10).aspx