nie moge zainstalowac zadnego programu. blad CRC ale tylko
Czesc.
Kurde mam problema. Windowsa zainstalowalem, ale nie moge teraz na nim zainstalowac zadnego programu ktory w procesie instalacji korzysta z jakis plikow spakowanych. Są to np. ms visio, adobe reader, directx. Nie wiem z czym to jest zwiazane. Podejrzewam plyte glowna. Za kazdym razem wypisuje mi ze jest blad CRC i spowodowane to moze byc bledem odczytu z nosnika wymiennego, ale ja instaluje wszystko z dysku twardego.
sprzet to celeron D 2,53GHz, plyta ASROCK 775V88, 512 ram, geforce 3 ti.
Jak sadzicie czy to moze byc plyta?
Kurde mam problema. Windowsa zainstalowalem, ale nie moge teraz na nim zainstalowac zadnego programu ktory w procesie instalacji korzysta z jakis plikow spakowanych. Są to np. ms visio, adobe reader, directx. Nie wiem z czym to jest zwiazane. Podejrzewam plyte glowna. Za kazdym razem wypisuje mi ze jest blad CRC i spowodowane to moze byc bledem odczytu z nosnika wymiennego, ale ja instaluje wszystko z dysku twardego.
sprzet to celeron D 2,53GHz, plyta ASROCK 775V88, 512 ram, geforce 3 ti.
Jak sadzicie czy to moze byc plyta?
Odpowiedzi: 8
A test pamięci zrobił(KŁANIA SIE MEMORY TEST) :cry: jak zrobisz to napisz a nie bój sie źe trza będzie kupić nową pamiątke 99%
Ja mam podobny problem lecz wystepuje on w wiekszych istalacjach cos ponad 500 MB. Podobnie gdy sciagam jakies gry zajmujace ponad 500–600 Mb jest taki sam klopot. Tasmy sa nowe bo kupilem je nieco ponad 2 tyg. temu. Tak samo jak taka "uszkodzona" instalke nagram i dam komus u niego dziala Czy moze to byc zwiazane z jakims uszkodzeniem dysku ??
to sie dzieje na kazdym pliku, niezaleznie od wielkosci. system jest na wartosciach domyslnych, kable sa raczej sprawne, dzisiaj podlacze inny dysk i zobacze czy sie dzieje to samo. proc nie jest podkrecany.
Czy blad CRC wystepuje na wszystkich spakowanych plikach, czy raczej na wiekszych, powyzej kiku mega ? Nie odpowiedzilas na zasadnicze pytania, czy zmieniales cos w sprzecie, kable sygnalowe (IDE) sprawdziles, komputer masz podkrecony, czy wszystko na wartosciach domyslnych, tak trudno to napisac ?
Usnar:
dzisiaj wystawie loga na forum. Pomozecie?
A samemu – o ile będa jakieś błedy – to pogooglać juź nie da rady ?
dzisiaj wystawie loga na forum. Pomozecie?
panel sterowania – narzedzia administracyjne – podgląd zdarzeń
w jaki sposob moge sprawdzic logi systemowe, myslalem ze na windzie nie ma czegos takiego.
Strona 1 / 1