Nie mogę zainstalowac systemu!!!
Postanowiłem zainstalować system w tym samym miejscu co wczesniej tzw. aktualizacja w miejscu (aby zachowac rejestr). Normalnie przechodzi tylko przez etap przygotowania do instalacji, a gdy dochodzi do punktu samej instalacji to na jej poczatku jest jakas "instalacia urządzeń" i wtedy po 5 minutach i wypełnieniu 3/4 paska instalacji komp sie resetuje!!! I tak w koło!!! Nie wiem co to za urzadzenia sie instaluja, ale probowałem juz prawie wszystko wyciagac z kompa i nic!!! Dodam, że na 100% wszystkie podzespoły kompa są sprawne, bo teraz smigam na 98 i jest ok!!!
Odpowiedzi: 1
Zamiast wnioskować o sprawnośic nap odstawie w98 wziłąbyś się za testowanie pamięci i dysku na początek. O tym, że w tytule powinieneś i odwołanie do Seekera umieścić - On za wóżkę dyżurną robi - w wypadku niechęci do podawania kompletu istotnych informacji, też warto byś pamiętał.
I co mamy Ci odpowiedzieć ?- Przecież nawet nie iwadomo dlaczego sobie ten reinstal wymyśliłeś.
Podaj komplet informacji, a może ktoś na jakiś pomysł - inny niż format - wpadnie.
Strona 1 / 1
Reinstal zrobiłem ze wzgledu na problem z dzwiekiem o ktorym pisałem na forum: <br /> <br />http://portal.centrumxp.pl/forums/thread/319763.aspx <br /> <br />W jaki sposob mam przetestować pamiec i dysk? <br /> <br />Chetnie podam jakies "istotne informacje", ale najpierw musze wiedziec jakie...
Miałem taki podobny problem podczas instalacij windowsa wyskakiwały mi błędy i nie mogłem go zajnstalować i okazało sie ze moje dvd miało problem z odczytaniem płyty z winem. Podłonczyłem zwykły CD-R i było ok moze byc od tego sprubuj.