Nie moge zainstalować SP2..
Nie moge zainstalować SP2, nie wiem co sie dzieje. Załączam komunikat który wyskakuje. Pozdrawiam
Odpowiedzi: 5
znow wyskakujace bledy, zamieszczam.
os0wski:
Nie moge zainstalować SP2, nie wiem co sie dzieje. Załączam komunikat który wyskakuje. Pozdrawiam
I nie zainstalijesz dopuki nie będziesz maił oryginalnego klucza. Tak MS zabezpiecza się przed piractwem. Jeźeli faktycznie twój klucz zczyna się od FCKGW... no to nie masz oryginalnego softu. :wink: Pozdro.
czyzby twoj serial do plyty zaczynal sie na FCKGW..???
os0wski:
no to cos masz nie tak
bo ja instalowalem porpawki z
http://www.amnezja.org/modules.php?name=News&file=article&sid=5468
( choc nei wiem czyzawieraja w sobie SP2 ) i zadnego komuniaktu nie bylo –– zwlaszcza unikaj tych co odsylaja nie do stron maicrosoftu .
mzoe nawet juz sa nwesze wersje popawek –– ale ja zawsze czakam kilka miesiecy z intalacjia poprawek bo jak uczy zycie czesto te poprawki sa wewnetrznie sprzeczne –– albo nie dopracowane –– albo po zaisntalowani powoduja jakeis konflikty .
Skorzystaj z sugestii zawartej w komunikacie. Ew. zatelefonuj do Microsoft Polska – numery są podane w podręczniku uźytkownika, który wraz z systemem otrzymałeś.
Strona 1 / 1