nie moge usuwac katalogów w winxp prof
Elo Panowie od dwóch dni mam taki problem mam winxp prof i nie moge w nim usunąć żadnego katalogu np. zakładam sobie jakiś katalog umieszczam w nim parę plików powiedzmy spakowanych winrarem daje na usuń, katalog usuwa mi pliki które są w środku ale nie usuwa katalogu, katalogi zajmują potem 0bajtów, dzieje się tez podobna sytuacja jak zainstaluje jakiś program np. flplayer po 1 uruchomieniu działa ale po drugim czy restarcie pc pisze ze plik exe jest corupted i nie działa. Zrobiłem takie rzeczy i nadal nic:
Format parcycji C: 3x razy i instalacja systemu 2x winxp +sp2 i 1x winxp +sp3
Usuwałem odpowiednie klucze (InProcServer32), użyłem parę programów Unlocker i podobne i nadal nic usuwa tylko pliki w katalogach które potem sa puste. Nie wiem czy to ma coś wspólnego ale mam zainstalowana zaporę KIS myślałem ze ona coś blokuje po wyłączeniu nie mogę tez ich usunąć jak zarazie mam tylko jedna możliwość usuwanie działa w trybie awaryjnym
ps. Dodam ze miałem na dysku ponad 2 giga instalek i wszystkie były corupted - usunąłem wszystko w trybie awaryjnym skanowałem już kasperkim, panda i comfixem i nic nie wykryly co robić???
Odpowiedzi: 2
nie wiem skąd te Twoje zdziwienie wiec napisze jeszcze raz rzecz nie dotyczy jednego katalogu ale wszystkich jakie są na dyskach (powtarzam wszystkich), żaden nie jest katalogiem prywatnym itd jest sobie katalog a w nim pliki obojętnie jakie pliki tekstowe *.txt, w innym zdjęcia a w innym pdf chce usunąć caly katalog w którym sa pdf daje na usun i usuwa mi cala zawartość w katalogu a sam katalog zostaje i tak sie dzieje ze wszystkimi katalogami jakie mam na dyskach
[quote=argonek]katalog usuwa mi pliki które są w środku ale nie usuwa katalogu[/quote]Że jak? Katalog ma coś usuwać?
I poczytaj o [url=http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&m=372509w2]przejmowaniu uprawnień[/url].
Warto czasem zajrzeć do FAQ - zanim napiszemy nowy post?
Strona 1 / 1