nie moge usunac pliku z pulpitu
witam!
nie moge usunac pliku z mego pulpitu. Ma on taka nazwe:
eMule0.46a_Installer
prawdopodobnie sciagalem eMule i do konca nie dociagnalem badz komp mi sie zrestartowal w trakcie sciagania. Probowalem znow sciagnac i to nadpisac, ale w ogole nie skutkuje.
Zrobilem tak:
Start–>Uruchom–>wpisalem: regedit w znajdz wkleilem ta nazwe: eMule0.46a_Installer i usunalem, ale nadal nie moge tego usunac z pulpitu. Jest to pliki instalacyjny, jak go odpalam to jest taki blad: www.jackes4.webd.pl/blad.JPG
Mam wina xP Professional sp2
dzieki za pomoc :!:
eMule0.46a_Installer
prawdopodobnie sciagalem eMule i do konca nie dociagnalem badz komp mi sie zrestartowal w trakcie sciagania. Probowalem znow sciagnac i to nadpisac, ale w ogole nie skutkuje.
Zrobilem tak:
Start–>Uruchom–>wpisalem: regedit w znajdz wkleilem ta nazwe: eMule0.46a_Installer i usunalem, ale nadal nie moge tego usunac z pulpitu. Jest to pliki instalacyjny, jak go odpalam to jest taki blad: www.jackes4.webd.pl/blad.JPG
Odpowiedzi: 3
command:
witam!
eMule0.46a_Installer
Zrobilem tak:
W odpowiedzi na twój kłopot, ozwolę sobie podpiąć mój post, dotyczący podobnego problemu.
Pozdrowionka
Lia
Probowałeś ?
– w awaryjnym
– z konsoli odzyskiwania
– z wiersza poleceń
– programem – usuwaczem po resecie systemu (Killbox, CopyLock)
– w awaryjnym
– z konsoli odzyskiwania
– z wiersza poleceń
– programem – usuwaczem po resecie systemu (Killbox, CopyLock)
Wpisz w szukajkę forumową "nie moge usunac pliku" – wystarczy dział Windows XP
Strona 1 / 1