Nie mogę podstawić kursorów.

Coś mi się stało w systemie, bo dotąd mogłam sobie podstawiać ściągnirte fajne , animowane kursory, a tu raptem chcę sobie zmienić kursory i nie mogę.Nie wiem co się mogło stać, gdy próbuje zmienić kursory(wchodzę normalnie we właściwości myszy), i oczywiście wszystko jest ok widać ściągnięte kursory, ale kiedy chce je zatwierdzić(zastosuj, ok) to nie działa, nic się nie zmienia, jest cały czas ten obrzydliwy windosowski kursor domyślny.

Odpowiedzi: 2

Dzieki ale tu juz znalazłam specjalnego patcha "WindowsANIZeroDayPatch" i już mi wszystko działa to jakiś specjalny patch na animowane kursory.
sylwia61
Dodano
12.01.2008 20:30:11
Pliki pomocy w win XP: -> w indeksie wpisz: mysz -> wybierz podtemat: instruktaż: personalizowanie komputera 1. Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Panel sterowania. 2. Kliknij ikonę Wygląd i kompozycje. 3. W obszarze Zobacz też kliknij opcję Wskaźniki myszy. 4. Na karcie Wskaźniki wykonaj jedną z następujących czynności: * Aby przełączyć wszystkie wskaźniki jednocześnie, na liście Schemat kliknij wybrany schemat. * Aby zmieniać wskaźniki pojedynczo, na liście Dostosuj kliknij wskaźnik, który chcesz zmienić. Po zaznaczeniu wskaźnika kliknij przycisk Przeglądaj, kliknij obraz wskaźnika, który chcesz przypisać, zastępując standardowy wskaźnik (podgląd obrazu jest wyświetlany w lewym dolnym rogu), a następnie kliknij przycisk Otwórz. 5. Kliknij przycisk Zastosuj lub OK, aby zakończyć procedurę.
XanTyp
Dodano
05.01.2008 00:08:00
sylwia61
Dodano:
03.01.2008 19:36:07
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1