Nie mogę odnależć Menadżera plików i przenieść pliku.

Jestem początkującym użytkownikiem.Mam laptopa Dell Inspiron 1501 Win XP HE SP-3.Chcę przenieść plik TCPIP Addres.dll do folderu C:\Program Files\Spybot-Search&Destry\Plugins. ale nigdzie nie mogę odnależć Menadżera Plików. Gdzie i jak mam go odnależć i przenieść ten plik.Proszę o podpowiedzi i radę. Dziękuję.

Odpowiedzi: 4

No w porządku, u mnie też tak jest. Po lewej stronie okna masz tzw. drzewko katalogów. Otwierasz dany katalog klikając [+] przy nim, zamykasz analogicznie poprzez kliknięcie na [-]. Jeśli chcesz wyświetlić zawartość katalogu, zaznaczasz go. W ten sposób odnajdujesz swój plik, który chcesz przenieść, klikasz na niego prawym klawiszem myszki, następnie Wytnij z menu poleceń. Teraz szukasz adresu C:\Program Files\Spybot-Search&Destry\Plugins. Klikasz na plusiki w kolejności: [+] Mój komupter [+] (C:) [+]Program Files [+]Spybot-Search&Destry i teraz klikasz sobie raz na folderze Plugins. W głównym oknie powinna pojawić Ci sie zawartość tego folderu. Plikasz w pustym miejscu prawym przyciskiem myszy, wybierasz opcje wklej. KONIEC
Bejkrools
Dodano
28.05.2008 03:53:56
Dziękuję,ale po kliknięciu na Eksplorator Windows pojawia się folder "Moje Dokumenty".Czy tak powinno być,czy to jest menadżer plików?
andrzej2y
Dodano
28.05.2008 00:10:25
Start -> wszystkie programy - Akcesoria -> eksplorator windows To jest manager plików systemu Windows
Żółty
Dodano
26.05.2008 14:38:26
Nie bardzo rozumiem - explorer Ci zginął ??
Żółty
Dodano
26.05.2008 12:34:34
  • andrzej2y 26.05.2008 13:58:04

[quote=Żółty]Nie bardzo rozumiem - explorer Ci zginął ??[/quote] Witam Żołty,Poprostu nie wiem jak to odnależć i zrobić.Jeśli chcesz i możesz pomóć począkującemu informatycznemu analfabecie podpowiedz jak to zrobić(krok po kroku np.nasiśnij klawisz x >lewo klik na >prawo klikna>zbaczysz......klik> klik ok i td.).Będę bardzo wdzięczny. Dziękuję.

andrzej2y
Dodano:
26.05.2008 11:56:30
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1