Nie mogę odinstalować programów!!!

Witam!Mam problem z deinstalacją programów w zakładce "Dodaj–usuń programy".Problem polega na tym,źe na liście obok zainstalowanych programów widnieje standardowa ikona instalatora i brak opcji "usuń/zmień"Wyjątek stanowią dwa ostatnie zainstalowane programy przy których znajduje się przycisk usuwania.
Próbowałem za pomocą aplikacji do deinstalacji ale tam jest podobnie.Programy "widzą" te dwa ostatnio zainstalowane programy a reszty nie.Z góry dzięki za info w tym temacie i pozdrawiam! :) :) [/img]

Odpowiedzi: 4

gepard35:
Jest super usuwa wszystko włącznie z wpisami z rejestru .

Super sprawa z tym programem i zgadzam się z przedmówcą.Dzięki ziom! :D
nider
Dodano
05.02.2006 19:59:48
gepard35:
Osobiście polecam program YOUR UNINSTALER 2006 zamiast systemowego .Jest super usuwa wszystko włącznie z wpisami z rejestru .

moźe i to tylko jedna literka, ale ułatwi szukanie programu.
Program nie nazywa się YOUR UNINSTALER 2006 tylko YOUR UNINSTALLER 2006
:)
MetaVirus
Dodano
05.02.2006 00:31:19
Osobiście polecam program YOUR UNINSTALER 2006 zamiast systemowego .Jest super usuwa wszystko włącznie z wpisami z rejestru .
gepard35
Dodano
05.02.2006 00:26:40
Kaźdy program z reguły posiada swój uninstallator, który siedzie powinien w katalogiu gdzie dana aplikacja została zainstalowana.
Jeśli ten nie działa to trzeba szczątki programów usuwac ręcznie z rejestru i dysku, albo posłuźyć się jakim jv16 PowerTools lub innymi podobnmi programamai.
jv16 o ile sobie przypomiunam pozwala pozbyć się wejść z Dodaj/Usuń, inne "czysciciele" pewnie teź mają taką opcje.
Bobi
Dodano
03.02.2006 15:42:07
nider
Dodano:
03.02.2006 14:55:24
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1