Nie moge nic ogladac...
Witam!
Mam problem z ogladaniem jakichkolwiek filmow... Mam zainstalowane wszystkie kodeki, wszystko wczesniej dzialalo a po miechu sie sys zlozyl... Nie moge nic obejzec, a w WMP9 wyskakuje mi "Nie moźna załadować filtru źródłowego dla tego pliku." I nie wiem co mam robic. Instalowalem juz wszystkie kodeki, paczki, AllPlayer ktory wczesniej odtwarzal mi tez przestal dzialac. Co mam robic? czy ktos wie? Dziekuje z gory
Pozdrawiam
Mam problem z ogladaniem jakichkolwiek filmow... Mam zainstalowane wszystkie kodeki, wszystko wczesniej dzialalo a po miechu sie sys zlozyl... Nie moge nic obejzec, a w WMP9 wyskakuje mi "Nie moźna załadować filtru źródłowego dla tego pliku." I nie wiem co mam robic. Instalowalem juz wszystkie kodeki, paczki, AllPlayer ktory wczesniej odtwarzal mi tez przestal dzialac. Co mam robic? czy ktos wie? Dziekuje z gory
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
niestety ale juz to robilem. Acha zapomnialem dodac ze nie instalowalem wszystkiego jak mi sys dzialal !!! Wszystko zaczalem instalowac po tym jak mi padl i nie dalo sie ogladac nic ...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wywalić kodeki, przeczyścić rejestr, zainstalować k–lite codec pack.
Skoro tak kombinowales to mozesz miec niezle zalatwiony system. Takie wgrywanie wszystkiego nie jest zalecane. Nie wiem czy to jest jeszcze do odwrocenia, ale najlepiej chyba wszystkie kodeki wyrzucic i zaczac wgrywac od podstaw. Tylko Divx3.11 potem 5*, Ac3 i Xvid
Strona 1 / 1