nie mam folderu moja muzyka
Odpowiedzi: 5
-
[quote=majaczyc][b]przeniosłam[/b] ten folder na dysk zewnetrzny a potem go [b]skopiowalam[/b] z powrotem[/quote] Czy to nie tutaj przypadkiem tkwi problem? Te przenosiny w te i we wte wykonałaś przy pomocy kopiowania a nie funkcją "Przenieś.." we właściwościach 'Moje dokumenty'? Jeżeli to było proste kopiowanie (chociażby tylko jedno) to nie masz wpisów w rejestrze o położeniu folderu 'Moje dokumenty'.
-
[quote=adam_broda]Te przenosiny w te i we wte wykonałaś przy pomocy kopiowania a nie funkcją "Przenieś.." we właściwościach 'Moje dokumenty'?[/quote] A możesz zrobić[b] przeniesienie[/b] z dysku zewn. na swoje miejsce ? Poczytaj tu: http://www.centrumxp.pl/WindowsXP/429,1,Zmiana_domy%C5%9Blnej_lokalizacji__folderu.aspx
-
[quote=Ucho]A odinstaluj iTunes, restart, EasyCleaner jeszcze raz, restart, ponowna instalka iTunes i powinno być git (pod warunkiem, że Moja muzyka jest na swoim miejscu, jak piszesz, a nie skrót). Położenie folderu odczytasz z PPM na skrócie>Właściwości>element docelowy. Przenieś go na swoje miejsce jak zajdzie potrzeba.[/quote] Od razu odinstaluj :lol: to za proste #-o Jakby chciala tak zrobic to moze sama by sie domyslila :-k