Nie loguje użytkownika, menedżer zadań problem
Problem jest następujący:
W menedżerze zadań nie pisze nazwy użytkownika/usług systemu itp. Przełączyłem na zakładkę użytkownicy i tam niestety pusto. Dałem wyloguj i zaloguj ponownie i wszystko już było ok, tylko problem jest taki, że musze to robić za każdym razem. Nie moge przez to uruchamiać programow. help ;((
Wirusów brak. WIN XP SP2
Odpowiedzi: 4
Ale bierzesz pod uwagę fakt, że poprawki z trzeciego SP mogą zawierać poprawki do poprzednich poprawek?
Próbowałem ale działo się to samo. SP3 nie instalowałem bo mam złe wspomnienia z poprzednim SP2 (ściągnąłem po czym system siadł). Na razie nie mam czasu na format systemu i mam dużo ważnych dokumentów na komputerze.
Może ujmę to inaczej.
"Pisze" pisze się, że jest napisane.
Niuans, ale drażniący oko ;)
Druga sprawa - próbowałeś przywrócić system do punktu sprzed instalacji HP? Zakładam, że przed tą instalacją miałeś opisy w tej kolumnie.
I trzecia - czemu nie zrobiłeś użytku z SP3? A może zrobiłeś, ale sprawiał jakieś problemy?
[quote=pawel29war]nie pisze nazwy użytkownika/usług systemu[/quote]Nie pisze? A coś tam ktoś coś w ogóle pisze?
[quote=pawel29war]Wirusów brak. WIN XP SP2[/quote]SP3 też brak, ale chyba ci to nie przeszkadza.
-
[quote=XanTyp][quote=pawel29war]nie pisze nazwy użytkownika/usług systemu[/quote]Nie pisze? A coś tam ktoś coś w ogóle pisze? [quote=pawel29war]Wirusów brak. WIN XP SP2[/quote]SP3 też brak, ale chyba ci to nie przeszkadza.[/quote] Już wyjaśniam o co chodzi :) [img]http://img690.imageshack.us/img690/2269/sysx.png[/img] Nazwa użytkownika - zawsze pisało pawel i jak przełączałem na zakładkę użytkownicy to pisało pawel /Stan - aktywne/ Sesja: Console Teraz nie pisze przez co nie mogę uruchomić programu, muszę poczekać, wylogować się i wtedy pojawia się wszystko. Ostatnio instalowałem tylko urządzenie wielofunkcyjne HP.
Strona 1 / 1