Nie działajacy klawisz funkcyjny E-mail

Witam przestał mi działać klawisz funkcyjny E-emil na klawiaturze po zainstalowaniu Pakietu office 2007 odinstalowałem tamtejszego outlooka bo bardziej odpowiada mi starsza wersja jaka posiadam przy windowsie xp czyli 6 i nadal klawisz na klawiaturze E-mail nie dziala hmmm nie wiem co robic nie jest to az takie pilne ale działało proszę o pomoc ?

Odpowiedzi: 3

ok dziękuje za wyjasnienie i pozdrawiam.
jarecki-vi
Dodano
13.10.2007 19:20:37
ooo dziękuje bardzo Panu coś się przestawiło w funkcji "OKREŚL DOSTĘP DO PROGRAMÓW" pogrzebałem tam troszeczke i już działa bardzo sie ciesze.Chciałbym jeżeli można zapytać jeszcze o jedną sprawe a mianowicie na jakim dysku zainstalować przeglądarke mozilla na systemowym C czy innym posiadam 2 dyski twarde może na tym drugim? Czy to ma w ogóle jakieś znaczenie???? Dziękuje i pozdrawiam.
jarecki-vi
Dodano
13.10.2007 11:01:33
  • Żółty 13.10.2007 11:09:15

[quote=jarecki-vi]Czy to ma w ogóle jakieś znaczenie???? [/quote] Nie ma znaczenia gdzie zainstalujesz. Profil (wszelakie pliki uzytkownika - tylko je warto backupować) i tak będzie utworzony w Documents and settings. O profilach masz troche tutaj - [url]http://mozillapl.org/projekty/Szkola/Profile?show_comments=1[/url]

Nie ma klawiatura stawień pod tytułem "co ma klawisz funkcyjny robic po wcisnięciu" ?? Może trzeba domyślny program pocztowy ustawić - w menu start -> wszystkie programy -> "Określ dostęp do programów ..." tudziez w opcjach internetowych wybrac to co sie chce na zakładce Programy przy ustawieniu "Poczta .."
Żółty
Dodano
12.10.2007 23:06:26
jarecki-vi
Dodano:
12.10.2007 22:30:19
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1