Nie działający interet.
Witam, mam problem, otóź. Internet działa mi tylko w trybie awaryjnym z obsługa sieci. Siedziałęm na kompie normalnie a tu nagle nie ma, lipa.... Działąją tylko komunikatory, programy P2P przestały, no i nie moge wczytać źadnej strony, skanowałem kompa programami: Ad–Aware, Norton Interet Security, Panda, takźe HJT, i wywaliłęm wszystkie syfy, jednak lipa, nawet wywaliłęm wszystkie ".exe" utworzone w tym dniu i w poprzednicyh nic nie dąło, co mam zrobić bo format mi się nie widzi?
Odpowiedzi: 5
Jesteście kochani! Wszystko dzięki nowszej wersji HJT!, a ja juź tyle nad tym gównem nocy przesiedizałem.....
sprawdz czy odpowiada ping start=>> uruchom CDM ping >C:\ping.txt
i wrzuc na forum zawartość w/w pliku.
i wrzuc na forum zawartość w/w pliku.
To sa programy do wywalania spyware, (te teź), ale czy jest jakiś robak, który tylko i wyłącznie blokuje interet? Same strony bo komunikatory działają, acha i jak mówiłem P2P tez nie dizałają, tak wiem, przeskanuje jutro a potem będe gadać.
ijesli nic nie pomoźe z źeczy które wymienił kolega, bo moźe firewall blokuje połączenia, będzie wtedy potrzebny format , niestety ale konieczność, jak inne metody zawiodą
sprawdz dysk:
skaner MKS On Line
Spybot Search & Destroy
CWShredder
HijackThis
Jeśli to nie pomoźe to zresetuj neta
winsockfix
czy masz Firwalla??
skaner MKS On Line
Spybot Search & Destroy
CWShredder
HijackThis