nie działające raportowanie błędów
witam! na wstępie chciałbym oznajmić że skorzystałem z szukajki na forum jednak nie znalazłem to czego chciałem. otóż mam taki problem że gdy padnie mi jakiś program, mogę wysłać Raport Błędów jednak gdy się zgadzam na to pojawia się info "Aby wysłac Raport musisz mieć aktywne połaczenie z internetem". Spoko, szczególnie że ja akurat wtedy mam aktywne połączenie z internetem, nie wiem kompletnie co mam zrobić żeby zaczęło mi normlanie wysyłać te raporty-oczywiście opcję raportowania mam włączoną. No i druga sprawa, dziś podczas korzystania z kompa nagle pojawił się bardzo szybko Blue Screen, i w tej samej chwili zniknął co oczywiście było równoznaczne z samodzielnym restartem. Po ponownym zalogowaniu otrzymałem info w stylu "System Windows odzyskał sprawność po ostatniej awarii..." czy tam błędzie i też miałem taką opcję żeby wysłać raoprt ale znów to samo, wyskauje ta informacja o "aktywnym połaczeniu z internetem". Co robic?
PS: Dodam że Blue Screen pojawił się gdzieś na 3 może 4 sekundy po update'cie baz sygnatur wirusów w ESET Smart Security 3.0 . Czy ten restart moze być spowodowany właśnie błędem w ESS?
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0