nie działa skrót Ctrl + strzałka w prawo
moźe mój problem wydaje się błahy i mało istotny jednak dla mnie jest troche męczący!! sporo piszę na klawiaturze, często uźywam skrótów, a właśnie ten do przeskakiwania o jeden wyraz nie działa (chodzi o wszelkie edytory tekstów i inne miejsca, gdzie wpisuje sie tekst). bez problemu chodzą pozostałe skróty z tej "serii" tzn. Ctrl + strzałka w lewo, górę i dół, w prawo nie chce
co to moźe być, proszę o jakieś wskazówki. z góry dzięki
co to moźe być, proszę o jakieś wskazówki. z góry dzięki
Odpowiedzi: 2
tam juź probowałem :|
dodam tylko jeszcze, źe po wciśnięciu owego skrótu nie ma źadnej reakcji, kursor jak stał tak stoi. nie wiem czy ten skrót jest zablokowany, przypisany do czegoś innego... :? to chyba jakiś głębszy problem niź tylko ustawienia w Wordzie
proszę o kolejne rady
dodam tylko jeszcze, źe po wciśnięciu owego skrótu nie ma źadnej reakcji, kursor jak stał tak stoi. nie wiem czy ten skrót jest zablokowany, przypisany do czegoś innego... :? to chyba jakiś głębszy problem niź tylko ustawienia w Wordzie
proszę o kolejne rady
W Wordzie to będzie tak:
:arrow: 'Narzędzia|Dostosuj|Polecenia|Klawiatura|Wszystkie polecenia (z menu po lewej)|WordRight (–"– po prawej)'.
Tam moźesz sprawdzić jaki skrót powinien działać i ew. ustanowić sobie nowy.
:arrow: 'Narzędzia|Dostosuj|Polecenia|Klawiatura|Wszystkie polecenia (z menu po lewej)|WordRight (–"– po prawej)'.
Tam moźesz sprawdzić jaki skrót powinien działać i ew. ustanowić sobie nowy.
Strona 1 / 1