Niby XP a jednak Vista
Po wielu godzinach spedzonych na wertowaniu internetu i szukajac programu ktory pomoze mi zmienic wyglad xp w viste, niestetty nie znalazlem niczego sensownego. Tzn znalazlem fajny programik ale niestety jak go zainstalowalem to zmienil mi windowsa na Angielski. Znacie jakis dobry sposob na zmienienie wygladu poczciwego Xpka na Viste? (oczywiscie po polsku). Prosze o linki i ewentualne instrukcje. Z gory mowie ze nie boje sie ewentualnych problemow z takimi programami ,poniewaz wiem jak je skutecznie usuwac bez reinstalacji systemu :].
Odpowiedzi: 2
A czy ja Cię pytam co instalowałeś ? - Nie
A czy ja Usiłuję dociekać dlaczego nie udąło Ci się wersji językowej uzgodnić ? - Nie
Ja Ci wskazuję gdzie masz sięgnąć by znaleźć wątki z programami tego typu wymienianymi. Ja bowiem odpowiadam na zadane pytania ( pojęcia typu "daj linka" są mi jednak obce, bom leniwy okrutnie ).
Archiwum forum i tam "popytać" - znajdziesz na pewno - choćby Vista Transformation Pack ( tej nazwy mozesz użyć jako punktu zaczepienia dla wyszukiwania ).
-
[quote=Rebe]Archiwum forum i tam "popytać" - znajdziesz na pewno - choćby Vista Transformation Pack ( tej nazwy mozesz użyć jako punktu zaczepienia dla wyszukiwania ).[/quote] No wlasnie instalowalem ta paczke w wersji 7.0 i zmienialo mi system na angielski
Strona 1 / 1