Neverwinter Nights – Shadows of Undrentide

Mam mały problem z grą Neverwinter Nights a konkretnie z zainstalowanym dodatkiem, mianowicie: podstawową wersję Neverwinter Nights instaluję z konkretnym kluczem CD, instaluje się i uruchamia bez problemów. Następnie instaluję dodatek Shadows of Undrentide z nowym kluczem CD, teź instaluje się bez problemów. Ale po uruchomieniu i przejściu kilku ekranów startowych gra prosi o klucz do NWN, wpisuję klucz od NWN a giera nie chce go łyknąć. A przecieź podstawową wersję zainstalowałem z tym właśnie kluczem.
Próbowałem wpisać w tym miejscu klucz z dodatku i poszło, ale potem gra prosi właśnie o klucz z dodatku i niestety drugi raz tego samego nie chce.
Dodam, źe obie wersje mam nieoryginalne (i proszę bez tekstów w stylu: kup oryginał, nawet przy obecnych moich zarobkach nie kupię oryginalnej gry za taką kasę, no chyba, źe stanieje do 30PLN jak Fallout Tactics).
Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 3

Załatwiłem sobie inny kluczyk i poszło.
Pozdrawiam.
mars28
Dodano
05.09.2003 15:45:26
MarcinX:
Ja mam wersję ORGINALNĄ i z zainstalowaniem oraz uruchomieniem dodatku nie było źadnego problemu.
Nikt nie jest święty i kaźdy ma jakieś pirackie cd ,ale z grami wielopłytowymi to się poprostu nie opłaci.
W momencie zainstalowania np. dodatku albo patcha ( Heroes 4) następują konflikty z crackami .
Czasami jest to poprostu źle skopiowana płyta.
Moja rada kup jednak orginał, CDPROJEKT wypuszcza Nn + dodatek w cenie 120 zł.
To mniej stresu z instalowaniem i ja jednak wolę swoje ulubione gry orginalne.

Moźesz równieź kupić uźywaną, choć wiąźe się to z pewnym ryzykiem.
np. uszkodzona płytka itp.

Pozdrówki
Tomekk
Dodano
04.09.2003 23:05:08
Ja mam wersję ORGINALNĄ i z zainstalowaniem oraz uruchomieniem dodatku nie było źadnego problemu.
Nikt nie jest święty i kaźdy ma jakieś pirackie cd ,ale z grami wielopłytowymi to się poprostu nie opłaci.
W momencie zainstalowania np. dodatku albo patcha ( Heroes 4) następują konflikty z crackami .
Czasami jest to poprostu źle skopiowana płyta.
Moja rada kup jednak orginał, CDPROJEKT wypuszcza Nn + dodatek w cenie 120 zł.
To mniej stresu z instalowaniem i ja jednak wolę swoje ulubione gry orginalne.
MarcinX
Dodano
04.09.2003 22:21:03
mars28
Dodano:
04.09.2003 11:34:35
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1