Neostrada – wakacyjna promocja
Co myślicie o nowej wakacyjnej promocji neo 640. Jakby tak 1 września z niej zrezygnować to wg mnie cały koszt tej imprezy wyniósłby: 1,22 zł (modem) + 1 zł (opłata z aktywacją) + 40,98 zł (opłata karna za zerwanie umowy za kaźdy pełny miesiąc). Czas korzystania z usługi wynosiłby np. 1,5 miesiąca więc opłata karna powinna być pobrana tylko za 1 miesiąc. Co razem daje 43,20 zł za uźywanie neo 640 przez 1,5 miesiąca, no i miałbym modem. Jeśli ktoś źyczliwy z TP SA mógłby to potwierdzić.
Odpowiedzi: 9
Umowa w neostradzie tej na czas okreslony jest tak skonstruowana ze jesli zerwiesz umowe przed czasem to placisz kare za kazdy miesiac przez ktory uzywales lacza a nie za czas ktory Ci pozostal do konca umowy.
Jednym slowem: im dluzej korzystasz tym wieksza zaplacisz kare czyt. tym mniej oplaca sie rezygnowac – i jest w tym jakas logika...
Jednym slowem: im dluzej korzystasz tym wieksza zaplacisz kare czyt. tym mniej oplaca sie rezygnowac – i jest w tym jakas logika...
umowę podpisuje się na rok, ale zawsze moźna ją zerwać
Błękitna linia prawdę Ci powie. :D
A czytał dokładnie umowę ? Pewnikiem inny paragraf mówi o tym, źe zawiera się ją na okres nie krótszy niź 12 m–cy
w regulaminie piszą, źe opłaty karne płaci się tylko za miesiące uźywania, a nie za pozostałe miesiące do końca umowy :D
nikt jeszcze tepsy nie przechytrzyl :D
nikt jeszcze tepsy nie przechytrzyl :D
Witam.
Brtx ma rację mimo wszystko TEPS–a nie jest taka głupia.
Brtx ma rację mimo wszystko TEPS–a nie jest taka głupia.
Chyba oni nie sa az tak glupi.
By skorzystac z promocji musisz podpisac umowe na 12 miechow a jak zerwiesz po 1,5 miesiaca placisz karne odsetki za pozostale 11 miechow.
Tak mi sie przynajmniej wydaje.... :roll:
By skorzystac z promocji musisz podpisac umowe na 12 miechow a jak zerwiesz po 1,5 miesiaca placisz karne odsetki za pozostale 11 miechow.
Tak mi sie przynajmniej wydaje.... :roll:
Strona 1 / 1